ex-Smurflord Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Αν ο ενισχυτής σου έχει και distortion/overdriven κανάλι είναι κιθάρας. Αν όχι παίζει να'ναι μπάσσου. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο που μου'ρχεται τώρα. Είναι και βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Εχω μια παρομοια απορια, γι αυτο δεν ανοιγω καινουργιο θεμα. Πριν απο 7 χρονια ειχα αγορασει εναν epiphone studio bass 10s. Πριν λιγο καιρο ψαχνωντας, απο περιεργεια, στο αμερικανικο ebay βρηκα αλλο ενα τυπο του ιδιου (ακριβως) ενισχυτη που ηταν studio 10s (απουσιαζει το bass που γραφει στον δικο μου). Μηπως ρε παιδια ο Ριχαρδος μου ειχε πουλησει ενισχυτη μπασσου; ...ημουν μικρο παιδι τοτε, αλλα ο ενισχυτακος για την πολυκατοικια ειναι μια χαρα. Η απορία σου ποια είναι δλδ; Αφού γράφει κάτι με studio bass λες να είναι πλήκτρων; Μπουχαχαχα ;D Λογικά εννοείς αυτό στη φοτο έτσι; http://www.epiphone.com/news.asp?NewsID=384 ο οποίος όμως δεν είναι αυτός εδώ http://www.epiphone.com/news.asp?NewsID=382 Άρα ο δικός σου είναι για μπάσο! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως ο φίλος είναι κιθαρίστας, εξ'ού και η απορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Ναι απλά ρώτησε για κάτι που η απάντησή του βρισκόταν γραμμένη στο μηχάνημα για το οποίο ρωτούσε! :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση