johnt_gr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 βρήκα σε ένα μαγαζί εδώ ένα μπάσο ibanez GRS200 στα 280 euro. Επίσης βρήκα και ενισχυτή Βehringer 15 watt για μπάσο (τον ΒΤ 108) με 80 ευρώ. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 βρήκα σε ένα μαγαζί εδώ ένα μπάσο ibanez GRS200 στα 280 euro. Επίσης βρήκα και ενισχυτή Βehringer 15 watt για μπάσο (τον ΒΤ 108) με 80 ευρώ. Τι λέτε? +10! Για ενισχυτή μπορείς να βάλεις άλλα 30-40 γιούρο κ να πάρεις έναν ibanez των 20W..Εγώ αυτόν τσίμπησα (στα τυφλά μεν) ,αλλά είναι ότι πρέπει για μελέτη και στις πιο δυνατές εντάσεις δν με έχει προδώσει ;) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 βρήκα σε ένα μαγαζί εδώ ένα μπάσο ibanez GRS200 στα 280 euro. Επίσης βρήκα και ενισχυτή Βehringer 15 watt για μπάσο (τον ΒΤ 108) με 80 ευρώ. Τι λέτε? Πρόσεξε καλά μην είναι σκευρωμένο...ξέρω καλά τι σου λέω... :D If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 το δοκίμασα και δεν μου φάνηκε σκευρωμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
windfall Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Γεια σου φίλε συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο,αλλα όπως και να το κάνεις το μπάσο είναι όργανο που θέλει ενισχυτή και ας παίζεις στο 0.5!το σκάσιμο του ηχείου είναι όλα τα λεφτά. δες άμα γυρίζει η βέργα(περιστρεφοντας με το αλλεν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 παιδια πήρα το μπάσο και τον ενισχυτή. ολα καλά! πολύ ευχαριστιμένος! τώρα μένει να μάθω να βγάζω καμμία νότα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Άντε με γειά φίλε. Έτσι έτσι, κι άλλοι μπασσίστες στον κόσμο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Καλές μπασογραμμές ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ συνάδελφοι πια μπασίστες!¨ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Εχω μια παρομοια απορια, γι αυτο δεν ανοιγω καινουργιο θεμα. Πριν απο 7 χρονια ειχα αγορασει εναν epiphone studio bass 10s. Πριν λιγο καιρο ψαχνωντας, απο περιεργεια, στο αμερικανικο ebay βρηκα αλλο ενα τυπο του ιδιου (ακριβως) ενισχυτη που ηταν studio 10s (απουσιαζει το bass που γραφει στον δικο μου). Μηπως ρε παιδια ο Ριχαρδος μου ειχε πουλησει ενισχυτη μπασσου; ...ημουν μικρο παιδι τοτε, αλλα ο ενισχυτακος για την πολυκατοικια ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση