johnt_gr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Χαίρετε συνάδελφοι! Μια ερώτηση: Θέλω να αγοράσω ένα μπάσο. Δεν θέλω να πάρω ομως ενισχυτη...έχω ήδη έναν ενισχυτή κιθάρας (Marshall G50 RCD 50 Watt). Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για το μπάσο? Επίσης, έχετε κανενα καλο μπάσο να μου προτείνετε γύρω στα 300 με 400 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 τον ενισχυτή τον θες για μελέτη απλά στο σπίτι; αν δε θες τον ενισχυτή (για άλλη χρήση) περιορίσου μόνο στη μελέτη με αυτόν στο μπάσο.....αφού σε πρόβες και live αφενός θα βγάζεις μάπα ήχο και αφετέρου μπορεί και να τον καταστρέψεις...Πάντως σου προτείνω να επενδύσεις σε μια αγορά ενισχυτή μπάσου. όσο για το μπάσο πες μας τι μουσική παίζεις και τι specs θέλεις πάνω-κάτω. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 κάνε κι ένα search και πιθανό να βρεις πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν σε άλλα threads...πήγαινε πάνω δεξιά στον μεγεθυντικό φακό. κάτι ακόμα, το θέμα σου είναι σε άκυρη ενότητα.... ας το βάλουν οι mods στο Guitars & basses Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 τον ενισχυτή τον θες για μελέτη απλά στο σπίτι; αν δε θες τον ενισχυτή (για άλλη χρήση) περιορίσου μόνο στη μελέτη με αυτόν στο μπάσο.....αφού σε πρόβες και live αφενός θα βγάζεις μάπα ήχο και αφετέρου μπορεί και να τον καταστρέψεις...Πάντως σου προτείνω να επενδύσεις σε μια αγορά ενισχυτή μπάσου. όσο για το μπάσο πες μας τι μουσική παίζεις και τι specs θέλεις πάνω-κάτω. απολα παίζω αλλα στο μπασσο θέλω κυριως να παίζω σκα και φανκ. ναι στο σπιτι θα παίζω, και επειδη μένω σε πολυκατοικια θα παίζω σε μέτριο volume. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 αυτό εδώ http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm πιστεύω θα σε καλύψει σε αυτά που θες, όντας αρκετά ευέλικτο και με αξιοπρεπή ηλεκτρικά... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 καλο φαίνεται, ειναι και fender, το θέμα είναι να το βρω εδώ στην κέρκυρα χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Φίλε έχω παίξει με αυτό το SQUIER και πιστέυω οτι για τα λεφτά του είναι απίστευτο. Εγώ το προτείνω ανεπυφίλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 καλο φαίνεται, ειναι και fender, το θέμα είναι να το βρω εδώ στην κέρκυρα χεχε πρώτον είναι squier και δεύτερον σου συστήνω να το δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα (Στόλλας, Καγμακης κλπ) πρώτα και έπειτα να προβείς σε αγορά. Δηλαδή δες πώς σου "κάθεται" και αποφασίζεις.... Στην Ελλάδα θα το βρεις ακριβότερα, ήδη με μια γρήγορη ματιά στον Στόλλα είδα ότι το έχει πάνω από 400€, οπότε κρίνεις και αποφασίζεις...... καλές αγορές! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 μάλιστα! ευχαριστω για ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 μάλιστα! ευχαριστω για ολα! Φίλε και συντοπίτη κερκυραίε, καταρχήν το μπάσο που σου προτείνουν είναι, κατά την άποψη πολλών, κυρίως εδώ μέσα, πολύ καλό για τα χρήματα που θέλεις να χαλάσεις. Επίσης, το θετικό του είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στην αγορά αν θέλεις αργότερα να το βελτιώσεις πολύ εύκολα (μαγνήτες, γέφυρα κτλ.). Τώρα το που θα το βρείς, μπορείς είτε από τα γνωστά online στόρια ή από κάποιο τοπικό μαγαζί που να αναλαμβάνει παραγγελίες για Fender (ένας μόνο από τους 2-3 σύνολο, το έπιασες το υπονοούμενο) Για το θέμα του ενισχυτή και δεδομένου ότι μένεις σε πολυκατοικία, θα σου πρότεινα, εαν έχεις υπολογιστή, να αγοράσεις ένα Toneport της Line 6. Μένω και γω σε πολυκατοικία και ο ενισχυτής δεν πάει πάνω από το 2. Με το Toneport, φοράω τα ακουστικά και δεν ακουγεται τίποτα. Άσε που και καλύτερο ήχο μπορείς να φτιάξεις και δυνατά να ακούς και ποιοτικά (με καλά ακουστικά) και να τζαμάρεις με την αγαπημένη σου μουσική. If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση