frail Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Γεια χαρα αν και εχω παιξει με καποιες les paul δεν εχω μια καλη εικονα στο μυαλο μου τις διαφορες αναμεσα στα neck profiles (και λογω του οτι δεν ηξερα καθε φορα ποιο neck εχει η καθε κιθαρα). Επισης δεν εχω πετυχει καπου στο νετ αναλυτικα τις διαφορες μεταξυ των διαφορων neck profiles (και που αυτα χρησιμοποιηθηκαν η χρησιμοποιουνται)... παντου αναφερονται δλδ ονομαστικα αλλα χωρις καποιο σκαριφημα οπως εχω δει για fender και αλλες μαρκες... Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? αν οχι με καποιο λινκ που θα ηταν πολυ κατατοπιστικο με καποια περιγραφη πχ? 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Κάπου στο φόρουμ δεν είχε δώσει κάποιος ένα λινκ με αναλυτική επεξήγηση και φωτός παλαιότερα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 μερικα search με διαφορες εκδοχες που εκανα δε βρηκα κατι...(αν και πολλες φορες εχω δει ενα θεμα και μετα με search κατι δε παει καλα και δε το βρισκω:P) αν οντως υπαρχει θα το ξανακοιταξω... ευχαριστω για την απαντηση! 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Το έγραψα μπας και μπορέσει κάποιος να το εντοπίσει γιατί ούτε και γω κατάφερα να το βρω... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Σε γενικές γραμμές το 50ς προφίλ είναι το "χοντρό" και το 60ς το "λεπτό". Λίγες Gibson βγαίνουν με το 50άρι, οι περισσότερες έχουν το λεπτό. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω! Υποθετω οι κιθαρες τυπου re-issue που εχουν specs δεκαετιας 50's (βλ. 57 custom κλπ) εχουν 50's neck? ενω αυτο που λες για τις περισσοτερες με 60's παει στη σημερινη παραγωγη... 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά μην το δένεις και κόμπο, αν δεν λέει ξεκάθαρα στα χαρακτηριστικά "neck profile: 50s style", ειδικά με την Gibson δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα... Από ότι είδα πάντως μόνο κάτι λεσπόλια υπάρχουν με χοντρό μπράτσο, χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν και καμιά SG; Αίσχος. edit: Από ότι είδα βγαίνει και SG με χοντρό μπράτσο, λάθος μου, πάω να αυτομαστιγωθώ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Για Τοκαι ενδιαφερομαι και επειδη σε ολα τα χαρακτηριστικα "αντιγραφει" την Custom 57 που στην περιγραφη εχει (early 50's rounded neck profile) υποθετω αυτο θα εχει και η δικια μου (LC 185) Απλα επειδη μου ανοιξε η περιεργεια εφαγα τον τοπο για καποια σκαριφηματακια .... αλλα τιποτα ::) ::) 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 edit: Από ότι είδα βγαίνει και SG με χοντρό μπράτσο, λάθος μου, πάω να αυτομαστιγωθώ. Αυτό άστο για την μπυροποσία v.4. Δεν χάνεται. Να έχουμε και κάμερες και διάφορες μπανανοκρατούσες. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2008 Γιατί, σκοπεύεις να έρθεις; Μην ξεχάσεις να φέρεις και τον Μενέλαο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση