Alchemist Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Ώρε Παναγιά μου κάτι πράματα... :o :o :o Αρχηγέ... Είμαι από τώρα μέσα γι' αυτό που λέγαμε προχθές! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραίες οι φωτό !!! Σαν να ταξιδέψαμε κι εμείς εκεί ! Αλλά ..... άλλο να τα βλέπεις κι άλλο να τα ακούς κιολάς !!! Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Δείτε και αυτά είναι μόνο το drumsection http://drumcenter.pl/messe2008/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 VOX guitars... Είναι αξιόπιστες; Όπως όλες οι κιθάρες φαντάζομαι... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Ένας από τους λόγους που μουτζώνομαι καθημερινά, είναι ότι μετά από 6 χρόνια ζωής στη φρανκφούρτη, δεν έχω πάει στη musikmesse.... ξέρω ξέρω, δεν θα βγάλω ποτέ κριθαράκι στο μάτι Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 ειδα video απο ατομο που πηγε, και το clue ηταν το σκασιμο του Jim Marshall με Limo που ειχε πινακιδα: JCM 800 ! ! ! χεχε.... οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, που λενε.... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 ειδα video απο ατομο που πηγε, και το clue ηταν το σκασιμο του Jim Marshall με Limo που ειχε πινακιδα: JCM 800 ! ! ! χεχε.... οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, που λενε.... ;D hehehehe! ΘΕΟΣ! Ναι το είδα κι εγώ! Μάλλον από το ίδιο άτομο! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Τα δικά μου highlights από την Messe : 1) Να ήταν όλες αυτές οι καμπίνες συνδεδεμένες και να έκανα μόνο ένα γκρανγκ ! 2) Θα μπορούσα να γίνω μπασίστας για να παίζω με αυτό το όργανο... 3) Η warwick ξέρει να κάνει διαφήμιση... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Ε, τι να λέμε τώρα, αφού τα ξέρετε......... Ξέρουμε τίποτα για το καινούριο μωρό της οικογένειας PRS;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 ...πέραν του ότι it retails στα 8k??? :( :( :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση