Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Φίλοι μου από αύριο θα βρεθώ στην Φρανκφούρτη για την φετινή έκθεση. Πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Μουσικής τεχνολογίας για όσους δεν ξέρουν. Ανοίγει τις πόρτες αύριο για τους επαγγελματίες και δημοσιογράφους και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή που επιτρέπεται η είσοδος και στο ευρύ κοινό. Θα φωτογραφίσω ότι μου κάνει εντύπωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) αλλά θα φροντίσω να μη τις χάσω φέτος... ;D Θα συναντήσω πολλούς σχεδιαστές, μουσικούς και θα συζητήσω με τους κατασκευαστές. Θα τα πούμε σύντομα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Πω πω τυχερούλη! Σκάλισ λίγο το site τους και είναι όντως παρα πολυ ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να μας μεταλαμπαδεύσεις γνώση! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Μmmm....Musikmesse.... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Toυ χρόνου να'μαστε καλά και θα σας δω εκεί (γ&^%#ώ την ατυχία μου). Για την ώρα... ;D :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Μην ξεχνάμε, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Καλά να περάσεις yameth, περιμένουμε αποκαλυπτικές photo και videa. @Bloody, εδώ είναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Λοιπόν, ειλικρινά ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα σχεδιάσει να κάνω (άσχετα αν προέκυψε πολύ δουλειά και ματαιώθηκε το σκηνικό) ήταν να πάω στα events με Κerry King και Paul Gilbert στο σταντ της Marshall, όπως και να δω τον συνήθη ύποπτο Greg Koch στην Fender. Θα εξέφραζα το θαυμασμό μου στον Κing για την ιστορική του σημασία (όχι, δεν θα του έλεγα ότι μοιάζει με το τσίρκο Μεντράνο - βαριέμαι να τον ξυλοφορτώνω αν θιχτεί) και ευγενικά θα ρωτούσα τον Gilbert πώς αντιδρά σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι παίζει παπάδες αλλά χωρίς ψυχή (δεν κάνω πλάκα, ειλικρινά σχεδίαζα να τα κάνω αυτά, και διάφορα άλλα, όπως να ανταλλάξω κάτι γνώμες με πεταλοεφευρέτες, να παίξω με το Resonator Neuronium, το Access Snow, τον φρέσκο μικρούλη Peavey Windsor κλπ) Πολύ βλοσυρή είναι... ό,τι πρέπει για να μη βγάλουμε κιχ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Κι εμένα όνειρο μου είναι να βρεθώ σε μια τέτοια έκθεση. Ειδικά θα ήθελα να γνωρίσω τον Bert Smorenburg συνήθη ύποπτο παρουσιαστή της Yamaha. O άνθρωπος δεν παίζεται κυριολεκτικά..... Ζηλεύω , ζηλεύω , ζηλεύω !!! Εύχομαι καλό ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες και γνώσεις... Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Δυό λόγια για την φετινή έκθεση και αρκετές φωτό που κάποιες είναι καλές και άλλες είναι στο όριο του... κουνημένου, αλλά δίνουν μια γεύση του τι έγινε φέτος. Στα Άρθρα. Ακολουθήστε το link. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 http://www.noiz.gr/images/messe08/pages/image/imagepage17.html No comment, +1! ::) http://www.noiz.gr/images/messe08/pages/image/imagepage38.html Αυτή είναι Ibanez!!! http://www.noiz.gr/images/messe08/pages/image/imagepage94.html VOX guitars... Είναι αξιόπιστες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση