kultura Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Εδώ, πάντως λέει ότι είναι απομίμηση του 76... http://www.tokairegistry.com/tokai-info/tokai-fender.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Έι, μισό λεπτό, εξηγήστε μου κι εμένα.... ::) Οι μαγνήτες με "flat poles" έχουν όλους τους πόλους στο ίδιο ύψος χωρίς να προεξέχει κανείς: Αντίθετα, υπάρχουν μαγνήτες με "staggered poles", όπου οι πόλοι έχουν διαφορετικό ύψος μεταξύ τους: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Μάλιστα... Και έχουν περισσότερα μεσσαία οι δεύτεροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Οντως στις μεγαλες φωτο φαινονται σαν flat poles (περιπου) οποτε η μοναδικη ασυνεχεια ειναι το ασπρο pickguard. ;) Μάλιστα... Και έχουν περισσότερα μεσσαία οι δεύτεροι; οχι καμμια σχεση με τον ηχο...απλα οι flatpole Fender μαγνητες απο το 76 & μετα στις strat ειναι ολιγον...γ.τ.π.... ::) της ΤΟΚΑΙ μπορει και να ειναι σουπερ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Ναι, είναι flat poles... Αλλά ντε και καλά μαύρο pickguard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 οι flatpole Fender μαγνητες απο το 76 & μετα στις strat ειναι ολιγον...γ.τ.π.... ::) Ωχ... ::) Τέλος πάντων.. προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 αρχηγε μου μιλαω για τους original Fender κομματακι δυσκολο να εχουν αντιγραψει ακριβως ακομα και αυτο..οι γιαπωνεζοι (με αλλα λογια ασε τα αυτια σου να κρινουν αν σου αρεσουν ;)) τι να κανουμε απο το 76-80 μαυρα pickguard φορανε οι Fender strat :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 οταν ανεβαζεις αρκετουτσικα το gain εχεις συχνα σφυριγματα? (feedback) στην greco strat μου του 1981 οι single coils που φοραει εχουν εντελως διαφορετικο σχημα και διαστασεις απτους single coil που ολοι ξερουμε και το σωμα της ειναι σκαμενο για αυτους τους μαγνητες.(καθως και το pickguard) η αληθεια ειναι πως εχουν εξαιρετικο ηχο αν και μικροφωνιζουν αρκετα (wax θελουν,δεν ειναι τιποτα αυτο) αλλα δεν ειναι και τοσο απλη υποθεση να αλλαξεις μαγνητη. ΥΓ : εννοητε πως εξωτερικα οι μαγνητες φαινονται σαν συνιθισμενοι singles προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Δεν έχει feedback, αλλά έχει θόρυβο... Τι εστί wax? Είναι το κέρωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Ναι. Αν ρωτήσεις το έτερον ήμισυ, θα σου πει πώς γίνεται. :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση