Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Τελικά θα υπάρξει μικροφωνική στο live! Τωρα ειναι που "θα τον παιζει" :o στο "2"! Παρτε εναν 15αρι..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 βαλε μικροφωνο μπροστα απο το ηχειο του ενισχυτη. η μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη. συμβουλη: ρυθμισε τα preset σου αν εχεις πεταλιερα να βγαζουν την ιδια ενταση. Αν το θεωρεις αυτονοητο αυτο που λεω πλιζ φοργκιβ μι, αλλα εχω δει διαφορα. Γενικα κανε οτι θα κανεις εχοντας στον νου οτι δεν θα υπαρχει ηχοληπτης και οτι το πρωτο που πρεπει να ακουγεται καθαρα απ'ολους σας, οτι ειδος και να παιζετε ειναι η φωνη. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 η μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη. αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;D μονο αν εχεις μικροφωνα τυπου Senheiser e906 δουλευει αυτη η μεθοδος... get a mike stand!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 σε περιπτωση που δεν εχει mike stand (πστεψε με ειναι και η πιθανοτερη) ειναι η μονη λυση , και ειναι αποδεκτη επιμενω.Δεν ειναι σιγουρα οτι καλυτερο. μιλαμε για μαγαζακι αν καταλαβα καλα οπου το κοινο θα ακουει μια μιξη του ηχου απο τον ενισχυτη με τον ηχο απο την μικροφωνικη . http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 η μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη. αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;D μονο αν εχεις μικροφωνα τυπου Senheiser e906 δουλευει αυτη η μεθοδος... get a mike stand!! Πάρτε οπωσδήποτε mike stand, μόνο αυτά τα Senheiser έχω δει να δουλεύουν έτσι. Σιγά το έξοδο, 25 ευρώ το ένα έχει... αλλιώς... χμ, λετς τζαστ σέι ότι θα καταλάβετε τι & γιατί σας συνιστούσε ο SF... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 η μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη. αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;D μονο αν εχεις μικροφωνα τυπου Senheiser e906 δουλευει αυτη η μεθοδος... get a mike stand!! Δεν έχω ιδέα από μικρόφωνα και ηχοληψία πέρα από τα πολύ βασικά αλλά σας βεβαιώνω ότι την 1η (και μοναδική) φορά που δοκίμασα τέτοιο mic placement σε Live με κράξανε όλοι: από τον ηχολήπτη μέχρι τα μέλη της μπάντας που δεν ακούγανε κιθάρα αλλά ένα απαίσιο συνεχόμενο μουντό μπάσσο ήχο. Και mic stand να μην παίζει, κάποιο τρόπο θα βρεις. Εγώ ας πούμε έχω δοκιμάσει τα εξής: - βιβλία σε στοίβα και στο τελευταίο κόλλησα με ταινία το Mic - μια βάση από κιθάρα που πάνω της κόλλησα το Mic - μια καρέκλα που (τι άλλο?) κόλλησα το Mic Η πενία (των ηχοληπτών) τέχνας (των μουσικών) κατεργάζεται ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 ρε,παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι,απο 10 ευρω ξεκινανε τα σταντς... :) κανετε σαν κατι κιθαριστες που ξοδευουν 2000 ευρω για κιθαρα και 3000 ευρω για ενισχυτη και μετα παιζουν με τις ιδιες χορδες για ενα μηνα... ::) (και μετα βεβαια ψαχνουν για τον "νεο" μαγνητη,ενισχυτη,κιθαρα που θα "βελτιωσει" τον ηχο τους.. :)) life is too short for bad sound... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 ρε,παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι,απο 10 ευρω ξεκινανε τα σταντς... :) Ναι μωρέ, εγώ πιο πολύ για το χαβά τα ανέφερα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 εγω ξερω οτι το live εγινε και σκισαμε και χωρις stand και με marshall 30αρη τρανζιστορ(αν και δεν πολυακουγοταν το παλικαρι)....τεσπα... ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σας! 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 εγω ξερω οτι το live εγινε και σκισαμε και χωρις stand και με marshall 30αρη τρανζιστορ(αν και δεν πολυακουγοταν το παλικαρι)....τεσπα... ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σας! Άμα σκίζετε και χωρίς να πολυακούγεται το παλικάρι, διώξτε τον και πάρτε στη θέση του μια αισθησιακή ύπαρξη (κι ας μην ακούγεται καθόλου) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση