nexarulhu Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Mια αλλη απορια ψιλοασχετη με το θεμα! ;D Το να εχεις μια κιθαρα μονο με τον bridge μαγνητη, δεν σε περιοριζει λιγο? κατε με οχι απαραιτητα,αναλογως και τι μουσικη θελεις να παιξεις,παρα πολοι καλλιτεχνες της heavy metal παιζουν μονο με τον bridge μαγνητη.ειναι αναλογως τι ζητας,πως θες να ακουγεσαι. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Eμενα στο φιδακι μου, μου ειναι υπεραρκετος ο ενας μαγνητης :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Stinky, αυτο δεν ειναι φιδακι... ειναι Anaconda! By the way, ειμαι πολυ μεγαλος fan των BC Rich και των Kramer... Λοιπον, guys, σε περιπτωση που εχετε περιεργεια για το πως ακουγεται, εφτιαξα στα πολυ προχειρα ενα clip με βρωμικα για αρχη και καθαρα μετα. Μη με κραξετε για το παιξιμο, ειναι πολυ προχειρο και γενικα δεν τα σπαω κιολας... ;D http://soundclick.com/share?songid=9062149 Στα καθαρα ειναι μονο η κιθαρα συνδεμενη μεσω του Line6 GX χωρις το παραμικρο, ενω στα βρωμικα εβαλα ενα JCM 800 Simulation με τα παρακατω settings: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Μπραβο ρε!!!!! Σε ολα απιστευτη βγηκε!! Περιμενω τη μερα που θα εχω το χωρο κ την αυτοπεποιθηση να κανω κατι τετοιο ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Nice! ωραίος! και παίζεις μια χαρά btw! gfs pickguards και μαγνήτες που βρίσκω?? Παραγγελία μέσω του site τους από αμερικα? www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Nice! ωραίος! και παίζεις μια χαρά btw! gfs pickguards και μαγνήτες που βρίσκω?? Παραγγελία μέσω του site τους από αμερικα? Ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gentilor 21 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θεμα...απο τα καλυτερα στο noiz!!!εγω σκεφτομαι να το κανω σε μπασσο(δεν το χρησιμοποιω καθολου μεχρι που διαβασα το θεμα σου και ειπα ηρθε η ωρα να το αξιοποιησω)!τι λες; θα βγει καλη δουλεια;ειναι αναγκη να αλλαξω ταστιερα μαγνητεσ Pickguard και ιστοριες; δεν μπορω να κρατησω τα ηδη υπαρχοντα;;;πιο πολυ για διακοσμιτικο το θελω(λιονω με το Fender Marcus Miller MN NT Signature Jazz Bass :Ρ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Καμμια αλλαγη δεν ειναι απαραιτητη man! Αν σε ικανοποιει οπως ειναι, ποσο μαλλον αν ειναι για διακοσμητικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gentilor 21 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 ok φιλε!!!αμα χρειαστω καποια παραπανω διευκρινηση θα σου στηλω μηνυμα ;) απλος θα το αρχησω σε κανα μηνα γιατι τωρα εξαιτασεις και ιστοριες πιεσμενος ο χρονος πολυ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση