ax1ss Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 προχτες μου ηρθε η gibson les paul studio και μου αρεσαν πολυ οι χορδες που φορουσε..ξερει κανεις ποιες χορδες φορανε τα les paul μοντέλα? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 καταρχάς μεγειά την κι8άρα-απότι εχω ακούσει για λες πολ προτιμάνε τις 12αρες... εγώ στην hagstrom μου που είναι λες πολ τύπου εχώ τις 11αρες και προσωπικά ψήνομαι να της πετάξω και 12αρες ... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Britewires .10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Μεγεια την κιθαρα. Οι χορδες τις Gibson ειναι φοβερες!! Δεν "στεγνωνουν" ουτε και μετα απο πολλες ωρες παιξιματος και γλυστρανε στο χερι σαν καινουργιες. Για αθηνα δεν ξερω, αλλα ο θωμας εχει σιγουρα. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 10 άρες όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω. Τώρα στην Αθήνα θα βρέις στο κέντρο καθώ το Bon Studio που είναι εισαγωγέας φέρνει. Στο Καγμάκη αμα κοιτάξεις πρέπει να έχει ή στο Guitar-Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Εγώ βάζω Boomers 11άρες (βέβαια έχω ελαφρώς χαλαρό setup) και είμαι υπερκομπλέ. Θα δοκιμάσω και Gibson σύντομα. www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Εγώ βάζω Boomers 11άρες (βέβαια έχω ελαφρώς χαλαρό setup) και είμαι υπερκομπλέ. Θα δοκιμάσω και Gibson σύντομα. Καλώς ήλθες σταμάτη με τις μάγισσες. Τι εννοείς "χαλαρό setup"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Δεν είναι τσίτα οι χορδές μωρέ, και ούτε έχουν τεράστια απόσταση από την ταστιέρα. Είναι πολύ ωραίες οι Boomers πάντως, ίσως οι πιο γλυκές στο χέρι που έχω δοκιμάσει. www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Δεν είναι τσίτα οι χορδές μωρέ, και ούτε έχουν τεράστια απόσταση από την ταστιέρα. Είναι πολύ ωραίες οι Boomers πάντως, ίσως οι πιο γλυκές στο χέρι που έχω δοκιμάσει. Εννοείς δηλαδή ότι έχεις χαμηλό action. (Η τάση των χορδών εξαρτάται μόνο από το πόσο βαριές είναι, το μήκος κλίμακας και το κούρδισμα). Πάντως τις χοντρύτερες -γενικά- μπορείς να τις ρυθμίσεις και λίγο χαμηλότερα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Οι Boomers είναι πολύ ζωντανές χορδές... Δεν νομίζω ότι οι gibson θα σου αρέσουν... Είναι πολύ πιο "πεσμένες" "mild", ή όπως αλλιώς το λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση