Προς το περιεχόμενο

Strat με τι parts...??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4. Έχει κανείς υπόψην κανά κραυγαλέο μειονέκτημα του 9'' radius σε σχέση με το 12''...ή και το ανάποδο προφανώς!

σε σολο καταστασεις το 12' ειναι πιο 'ανετο' ενω το 9/5' βολευει περισσοτερο στα ακορντα.

πλεον οι ακριβοτερες κιθαρες (βλεπε suhr.tom anderson κλπ) εχουν compound radius που σημαινει πως ξεκινανε με πιο καμπυλοτο radius(για μεγαλυτερη ανεση παιζοντας ακορντα στα πρωτα ταστα) και καταληγουν σταδιακα σε πιο ανοιχτα radius για πιο ανετα σολιδια ;D(πχ 10'-14'.12'-14' κλπ)

βέβαια έχει και αυτό μειονεκτήματα  όπως το ότι έχεις λίγο υψηλότερο action στην ρε και στην σολ όσο κατεβαίνεις στην ταστιέρα

φθηνα και πολυ καλα necks με compound radius εχει και η mighty mite (9/5'-12')

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οι blues εχουν περισσοτερο output.Σωστα?χανουν ομως σε καθαρα?

Ο κανόνας λέει ότι όσο μεγαλύτερο το output ενός μαγνήτη, τόσο "χάνει" σε ποιότητα καθαρών και κερδίζει σε απόδοση όταν παίζεις με παραμόρφωση.

Αντίθετα, ένας low output μαγνήτης, σου δίνει κρυστάλλινα καθαρά αλλά σε high gain καταστάσεις δε ..."φτουράει" ιδιαίτερα...

Αν θες πχ να παίξεις funk, δε θα επιλέξεις μαγνήτη με υψηλή έξοδο, ενώ αντίθετα αν ο ήχος σου βασίζεται κυρίως σε high gain παραμόρφωση, καλό είναι να επιλέξεις έναν πιο "hot" (υψηλής εξόδου) μαγνήτη.

Αν θες να τα έχεις όλα...πρέπει να συμβιβαστείς ή να έχεις πολλές κιθάρες... :)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

πολυ σωστα. ;)

αλλη μια πολυ καλη λυση φαινεται αυτο

http://store.guitarfetish.com/cstmidbocidr.html

το οποίο θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις ;)

να ρωτήσω και κάτι σχετικά με αυτά τα preamp...

ξέρει κανείς αν παύει η κιθάρα να έχει hum εφόσον γίνετε πλέον active όταν είναι σε λειτουργία ο preamp?

πολυ σωστα. ;)

ξέρει κανείς αν παύει η κιθάρα να έχει hum εφόσον γίνετε πλέον active όταν είναι σε λειτουργία ο preamp?

Κορυφαίο!

Οταν το ειδα λέω οχ θα κάνει κανα κατοστάρικο, τελικά είναι πολύ τσάμπα πράμα...ίσως το τσιμπισω και εγώ κάποια στιγμη.Αλλά ρε γμτ οι κιθάρες μου έχουν μόνο 1vol και tone ,οποτε θα χρειαστει τρύπιμα.Ασε που άμα μπει στη framus με τους sd θα κατεβει ο διαολος... :P :P :P

Αλλά ρε γμτ οι κιθάρες μου έχουν μόνο 1vol και tone ,οποτε θα χρειαστει τρύπιμα.Ασε που άμα μπει στη framus με τους sd θα κατεβει ο διαολος... :P :P :P

ε...ποσο θα αντεξεις ακομη...

καποια στιγμη θα υποκυψεις στον πειρασμο και θα παρεις και εσυ μια strat ;D ;D

Αλλά ρε γμτ οι κιθάρες μου έχουν μόνο 1vol και tone ,οποτε θα χρειαστει τρύπιμα.Ασε που άμα μπει στη framus με τους sd θα κατεβει ο διαολος... :P :P :P

ε...ποσο θα αντεξεις ακομη...

καποια στιγμη θα υποκυψεις στον πειρασμο και θα παρεις και εσυ μια strat ;D ;D

oυ καλά, εγώ έχω υποκήψει εδώ και χρόνια, να δουμε πότε θα υποκύψουν οι γονεις μου..

πολυ σωστα. ;)

Κορυφαίο!

Οταν το ειδα λέω οχ θα κάνει κανα κατοστάρικο, τελικά είναι πολύ τσάμπα πράμα...ίσως το τσιμπισω και εγώ κάποια στιγμη.Αλλά ρε γμτ οι κιθάρες μου έχουν μόνο 1vol και tone ,οποτε θα χρειαστει τρύπιμα.Ασε που άμα μπει στη framus με τους sd θα κατεβει ο διαολος... :P :P :P

Έχω 2 τέτοια..... κάνουν δουλίτσα και δεν χρειάζεται τρύπημα σε strat, βγάζεις τα 2 tone και βάζεις τα δικά του.

Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει σκέφτομαι να τα πουλήσω κανένα 30άρι το καθένα με εγγύηση λειτουργίας, φυσικά μπορώ να τα παραχωρήσω και για δοκιμή.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

γιατί τα πουλάς? δεν σου κάνουν τελικά? είναι θορυβώδεις?

παύει η κιθάρα να έχει hum εφόσον γίνετε πλέον active όταν είναι σε λειτουργία ο preamp?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου