Προς το περιεχόμενο

Τι θυμόσαστε την Lydia on bass?Πάρτε να 'χετε

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωστο αλλά...

Ειναι δυο μπασιστες και πάνε για εξετάσεις,ο ένας jazzιστας ο άλλος ροκας, ρεμάλι σκέτο με τη μπυρα στο ένα χέρι κλπ κλπ.

Παει μέσα ο πρωτος, ειναι η επιτροπη εκει περιμένει, ξεκιναει λοιπον να παιζει.Δωστου slapιδια, παστορικα licks, φοβερο groove τέλεια τεχνική, πανω κατω έτρεχε στο μανικι ο τύπος.

Μπραβο συγχαρητηρια λενε οι τυποι της επιτροπης, καταπληκτική τεχνική κλπ..

Παει τωρα ο δευτερος, πιανει το μπασο ''ταραν..ταραν..''Ξεκιναει να παιζει ενα μετρο συνεχεια.Ε λενε οι κριτικοι ''τωρα θα παιξει κάτι'' περιμενουν περιμενουν, περνανε πέντε λεπτά ο άλλος ακομα εκει το ιδιο μέτρο ''ταραν..ταραν''.

Οποτε τον σταματαει ενας και του λέει''Σορρυ ρε φίλε, αλλά είδες ο προηγουμενος τι μας έπαιξε?Εσυ έχεις τόση ώρα που παιζεις το ίδιο απλούστατο μέτρο!''

-" Ναι αλλά ο άλλος την έψαχνε ενω εγώ την καταβρήκα..''

Ταραν..ταραν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΥΓ3 Αλλο ανεκδοτο με μπασιστες :

Ενα ζευγαρι εχει σταματησει να "επικοινωνει" σε σημειο να μη λεει ουτε καλημερα.

Ενας κοινος φιλος τους συστηνει ενα ψυχολογο-συμβουλο γαμου.

Παει το ζευγαρι λεει το προβλημα του χωρις ομως να μιλησουν καθολου μεταξυ τους, μονο στο γιατρο.

Τους λεει διαφορα ο γιατρος αλλα φευγουν χωρις αποτελεσμα.

Το ιδιο συμβαινει και σε πολλους αλλους γιατρους που πηγαν.

Καποια στιγμη μαθαινουν για ενα γιατρο στην αμερικη που κανει ολα τα ζευγαρια που εχουν σταματησει να μιλιουνται, καλα.

Μαζευουν λεφτα και πανε.

Μπαινουν μεσα, του τα λενε, ο γιατρος τους λεει μια απο τα ιδια και αυτοι πανε να φυγουν.

Οποτε τους λεει ο γιατρος "καθιστε μια στιγμη πριν φυγετε να σας παιξω κατι στο μπασο"

Ανοιγει μια ντουλαπα, βγαζει ενα μπασο και αρχιζει το σολο.

Μετα απο 5 λεπτα, το ζευγος βγαινει απο το ιατρειο αγκαλια να τα λενε σαν πιτσουνακια.

Ηθικο διδαγμα : οταν το μπασο κανει σολο, ολοι μιλανε.

Εντάξει σου λέω.... απλά ΓΑΜ....!!

Γελουσα κανα 5λεπτο! Να σαι καλα delta!  ;D ;D ;D

Αφου σου αρεσε τοτε και χωρις να καταχραστω την καλοσυνη σου να σου πω και αλλο ενα, αλλα με κιθαριστες αυτη τη φορα, που ως γνωστο εχουν παντα τα παραπονα τους που....... δεν εγιναν τοσο διασημοι οσο τους αξιζε.... δεν ειχαν τα λεφτα να φυγουν στην Αμερικη..... και το π@υτσο κλαιγανε.

δυο κιθαριστες πινουνε καφε και τα λενε, λεει ο ενας

Κιθαριστας Νο1 : Ασε χθες εκανα ενα σαρδαμ, εγινα ρεζιλι των σκυλιονε. 

Κιθαριστας Νο2 : Τι ειπες ρε?

Κιθαριστας Νο1 : Πηγα με τη γυναικα να παρω το μετρο και ηταν στο γκισε μια τυπισσα με κατι βυζ@ρες-πυραυλους, και αντι να της πω 2 εισητηρια, της ειπα 2 βιζητηρια.

Κιθαριστας Νο2 : Σιγα το σαρδαμ ρε. Εγω ημουνα σπιτι χθες με τη γυναικα μου και αντι να της πω "γυναικα φτιαξε μου ενα καφε", της ειπα "αντε γ@αμησου μωρη κ@ριολα μου εχεις καταστρεψει τη ζωη."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου