elavd Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Ψιλο off-topic. Αλλα το chorus με το reverb ειναι το ιδιο πραμα ή απλα δε ξερω την τυφλα μου? Δεν έχουν καμία σχέση τα 2 effects. Απλοϊκά θα έλεγα, ότι το Chorus κάνει τον ήχο πιο "παχύ" και λίγο πιο ζωντανό. To Reverb είναι το effect που σου δίνει την ψευδαίσθηση του χώρου. Νομίζεις ότι το όργανο που ακούγεται βρίσκεται σε κάποιο δωμάτιο ή σε κάποια αίθουσα (ανάλογα με τη ρύθμιση). Άκου μερικούς χαρακτηριστικούς ήχους από το κάθε εφέ στο site της Digitech: Chorus Reverb www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Παρεπιπτόντως, μήπως γνωρίζεται ποιο chorus χρησιμοποιεί ο Johnson και ποιο ο Scofield (ο John, όχι ο Michael...;D) ? O Johnson χρησιμοποιεί το TC Electronic SCF Stereo Chorus σε πετάλι (καινούργιο παρακαλώ - δεν του αρέσουν τα παλιά), και επίσης σε άλλη λούπα που πάει κατευθείαν σε έναν παλιό Twin το Deluxe Memory Man (όταν θέλει πολύ αιθέριο chorus μαζί με echo). Για τα post amp εφφέ του σε φέτες και αγγουροντομάτες δεν ξέρω. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bakis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Ρίξε ένα αυτί και στην Voodoo Lab! Το έχω δοκιμάσει και είναι υπερβολικά πολύ και γλυκό.. ;-) Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ...αλλά ως γνωστόν γούστα είναι αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Αλλα το chorus με το reverb ειναι το ιδιο πραμα ή απλα δε ξερω την τυφλα μου? τυφλα...? Got it... ;D ;D ;D θα το ψαξω παραπανω... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση