prang Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Το παραπάνω video είναι μια σύνθεση φωτογραφιών μας, ως μπάντα, και στήθηκε μέσα σε μισή ώρα περίπου. Αν θέλετε, δείτε το κατευθείαν από το youtube, και αφήστε μας και ένα σχόλιο, ανάλογα με το τι εντύπωση σας άφησε ! ! ! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Nεοι και ωραίοι, αυτά είναι , οχι σαν εμένα τον Σαπιο που μαζεύομαι μια φορά την εβδομάδα με 40αρηδες, καραφλους (καλά , ο ένας έχει μαλια, μην το δεί ο μπασίαστας και με κυνηγάει, αλλά τα 40 τα εχει , είναι πάντως ο πιο παππούλης και μακρυμάλης)και με λένε και μικρό που είμαι 32, και το παίζουμε ροκάδες. προβες live και τέτοια, Να μας βαλετε και κανα βιντεάκι με προβες και πιπινάκια να σας ακούνε. ωραίοι Σπύρο, συτή την εντύπωση μου δωσαν οι εικόνες, η καλή παρέα, ο χαβαλές, η μουσική , κάπως έτσι. Γενικα καλό είναι να μπαίνουν βιντεάκια, απο πρόβες , live, προσωπική μελέτη και άλλα ,απο τους noizades, μας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 ..Πολύ μελαγχολικός ο Chris Isaak.. Όμορφες στιγμές, χαριτωμένο βιντεάκι! Στα γεράματά σας θα κλαίετε απο συγκίνηση.. :'( :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 ..Πολύ μελαγχολικός ο Chris Isaak.. Όμορφες στιγμές, χαριτωμένο βιντεάκι! Στα γεράματά σας θα κλαίετε απο συγκίνηση.. :'( :) +1 ;) Μπράβο παιδιά ;) Η μοναδική μου παρατήρηση είναι η εξής: Αν συγχρονίζατε τις αλλαγές εικόνων/video με τις ρυθμικές αλλαγές του "soundtrack" που ακούγεται, θα έδενε ακόμη καλύτερα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Πλάκα έχει. :) ...Όμορφες στιγμές, χαριτωμένο βιντεάκι! Στα γεράματά σας θα κλαίετε απο συγκίνηση.. :'( :) Ακριβώς αυτό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα έδινα για ένα τέτοιο αντίστοιχο βιντεάκι με δικές μας εικόνες από τις αρχές των 90s. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Πλάκα έχει. :) ...Όμορφες στιγμές, χαριτωμένο βιντεάκι! Στα γεράματά σας θα κλαίετε απο συγκίνηση.. :'( :) Ακριβώς αυτό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα έδινα για ένα τέτοιο αντίστοιχο βιντεάκι με δικές μας εικόνες από τις αρχές των 90s. :) Ετσι ακριβως...Παιδια να περνατε καλα με την μουσικη,ολα τα αλλα ειναι τριχες...ωραιο και το βιντεακι.. Cheers! http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 +1 ;) Μπράβο παιδιά ;) Η μοναδική μου παρατήρηση είναι η εξής: Αν συγχρονίζατε τις αλλαγές εικόνων/video με τις ρυθμικές αλλαγές του "soundtrack" που ακούγεται, θα έδενε ακόμη καλύτερα ;) Προσπάθησα πολύ να γίνεται έτσι, και αν και το κατάφερνα στην αρχή, τώρα που το κοιτάω, έχω χάσει τα περισσότερα. Αυτά όμως, μια φορά γίνονται. Σας είπα, σε ένα μεσημέρι, πριν ξεκινήσω διάβασμα. Και η μελαγχολία... Αααχχχχ.... http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση