Earendil Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Έτομος κι ο Jase. Ξανα merci κύριε Λιάκο μας. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Αυτό το extension που προτείνω είναι πιο ευέλικτο. Πχ κάνει screenshot όλη την Html σελίδα. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 αυτή είναι η πρώτη. http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 και ιδού η δικιά μου, η δεύτερη.. Δεν έχω παίξει με Les Paul, αλλά αν σκεφτώ να αγοράσω δική μου κιθάρα στο μέλλον, να, μια τέτοια θα έπαιρνα.. αν και ξέχασα να αλλάξω τα κουμπιά της. καλά μωρέ.. και τι έγινε;; http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Οριστε και η δικια μου Να ειχε κ επιλογη για 7-χορδη καλα θα ηταν :P ;D ;D ;D -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Εγώ αυτή θα την έφτιαχνα αλλά μόνο αν γινόταν κάτι με το neck joint να μην είναι σαν τούβλο When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Ειλικρινά πάντως έχω την εξής απορία: αν είχατε ΟΝΤΩΣ την ευκαιρία να φτιάξετε μια Les Paul όπως ακριβώς τη θέλετε, θα τη φτιάχνατε σαν τις εικόνες που ποστάρετε; Γιατί οι περισσότερες μου φαίνονται τουλάχιστον...υπερβολικές... ::) Παραέχεις δίκιο φίλτατε. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες! :) Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες! :) Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;D Μάλιστα sahib, ζητώ συγχώρεση και μια Gibson SG Standard Cherry για να μπω στο σωστό δρόμο. 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση