fleamail Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 +5 κάρμα σε όποιον πετάξει χαρταετό Noiz τη καθαρά Δευτέρα, με αποδείξεις http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Πραγματικά ηδονίζομαι ανεξέλεγκτα που μετά από 4 σελίδες είσαστε όλοι on-topic. Φεύγω τώρα, πάω Velvet, Ρόδα-Τσάντα-και-Κοπάνα και ντισκομπάλα. Αλλά θα επιστρέψω, και δεν θα μου το επιτρέψω να το καταστρέψω, ζήτω το έθνος, και ο Καρατζαφέρης, καινούργιε χρόνε, τι θα μας φέρεις, πάρτε τα @@ μου κωλόπαιδα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Να γίνει sticky να εκτονωνώμαστε σε λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Nα βγεί σε αντιαλλεργικό στίκ με φλύαρο επιστόμιο ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Στα πέρατα της γης,κει πιο πέρα θα σε βρω Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ. Για σένα εγώ μωρό μου πιο πέρα θα τη βρω Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ Λαϊκό άσμα,pastelius copyrighted Clean Monday '08 ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Στα πέρατα της γης,κει πιο πέρα θα σε βρω Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ. Για σένα εγώ μωρό μου πιο πέρα θα τη βρω Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ Λαϊκό άσμα,pastelius copyrighted Clean Monday '08 ;D Pastelius άσε τα σοροποτράγουδα. :P Εδώ σας θέλω: +5 κάρμα σε όποιον πετάξει χαρταετό Noiz τη καθαρά Δευτέρα, με αποδείξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Εδώ σας θέλω: +5 κάρμα σε όποιον πετάξει χαρταετό Noiz τη καθαρά Δευτέρα, με αποδείξεις Με 3 μποφόρ πού να σηκώσεις χαρταετό ωρέ; του χρόνου βλέπουμε..... ::) 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Δικαιολογίες... εγώ πάντως τον μικρό τον πήγα και πετάξαμε αετό. Είπα να του φτιάξω έναν flying-V αλλά φοβήθηκα μην αρχίσει να μου λέει βλακείες για bzzzζζζ και τέτοια και του πήρα έναν κανονικό εξάγωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση