wasted Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Τελικά ποιός είσαι, ο Καρβέλας ή ο Φοίβος; :P ;D Keep on Rocking Vartanis σε πάω... ::) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Κοιτα Χαρη,αν μπορεις, πουλα τα μπρικια,κατι θα πιασουν ;D ;D ;D Ευχαριστω φιλε wasted,αλλα μαλλον ειμαι ο Blackmore. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 vartani μάλλον ρε παιδί μου έχεις το χιούμορ του παλιού ξεπερασμένου και καλά ροκά... Καρβέλας speaking... (Ρε δε πάμε καλά εδώ μέσα...) ::) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Να εισαι καλα για την ψυχαναλυση, οσο αφορα την ψυχοσυνθεση μου.Ωρε γλεντια,Αντεεεε 8) 8) 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Ωρε γλεντια,Αντεεεε 8) 8) 8) Γεια σας ωρέ παληκάριαα! Κάτω η Τουρκιά! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 vartani, vartani, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ!!! (να το πιούμε κι εμείς, για να γράφουμε στίχους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Ψοφατε για χαβαλε ωρε παιδες.Ας σοβαρευτουμε. ::) Για σχολια,παρατηρησεις και διαφορα βοηθηματα ειναι το θεμα. Εκει σας θελω. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 όντως κάνουμε πλάκα. αλλά ρε φίλε βαρτάνη κόψε και λίγο το λιβάνι... θα επανέλθουμε με σοβαρότερα................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Νυσταξα.Παω για υπνο.Αυριο παλι. Λιβανιζει και η γυναικα μου, βρωμισε ο τοπος. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση