boody Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 ποιος στιχος? του βαρτανη ή του βιντεο του exarhou? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Για να πω την αληθεια φιλε Χαρη,την ιδεα πρωτος μου την εβαλε ο ιδιος ο Καρβελας, γιατι επι εναμιση χρονο περιπου μπαινοβγαινα στο σπιτι του.Και δεν κανω πλακα. Η πλακα ειναι ομως,οσο αφορα την φωνη μου, οτι τα παλια τα χρονια(χα χα χα χα) πληρωναν για να με ακουσουν.Για φαντασου ειρωνια. Και βεβαια φιλε Boody, αναφερεται στους στιχους που εβαλε ο exarhos,που ειχαν περιεχομενο και νοημα. ;D ;D ;D Ασχετο η τελος παντων σχετικο.Τους στιχους αναγκαστηκα να τους γραψω, γιατι δεν ευρισκα.Μεσα σε ενα μηνα εγραψα,για 180 τραγουδια μου, οποτε καταλαβαινετε τι εχω κανει. 8) 8) 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Μάλλον κάτι έχασα......Εννοείες ότι σε ένα μήνα έγραψες στίχους για 180 τραγούδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Για να πω την αληθεια φιλε Χαρη,την ιδεα πρωτος μου την εβαλε ο ιδιος ο Καρβελας, γιατι επι εναμιση χρονο περιπου μπαινοβγαινα στο σπιτι του.Και δεν κανω πλακα. Η πλακα ειναι ομως,οσο αφορα την φωνη μου, οτι τα παλια τα χρονια(χα χα χα χα) πληρωναν για να με ακουσουν.Για φαντασου ειρωνια. Και βεβαια φιλε Boody, αναφερεται στους στιχους που εβαλε ο exarhos,που ειχαν περιεχομενο και νοημα. ;D ;D ;D Ασχετο η τελος παντων σχετικο.Τους στιχους αναγκαστηκα να τους γραψω, γιατι δεν ευρισκα.Μεσα σε ενα μηνα εγραψα,για 180 τραγουδια μου, οποτε καταλαβαινετε τι εχω κανει. 8) 8) 8) Που τα βρισκετε ορισμένοι και τα λέτε δεν μπορώ να καταλαβω... 180 λεει ενω μπαινοβγαινε στου Καρβελα και παλια λεει πληρωναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Ναι φιλε μου,γιατι ειχα ετοιμα τα κομματια,αλλα χωρις στιχους και αποφασισα να τελειωνω.Οι μελωδικες γραμμες υπηρχαν. Η αληθεια ειναι, οτι ειναι αρκετα περισσοτερα, αλλα σε μερικα ειχα σκορπιες ιδεες γραμμενες, οποτε απλως τα ολοκληρωσα. Και να φανταστεις, οτι παλια διαφορα φιλικα συγκροτημα με παρακαλαγαν να τους γραψω στιχους (ειχαν ακουσει δουλειες μου με το δικο συγκροτημα) αλλα βαριομουνα.Και γενικως βαριεμαι πολυ τους στιχους.Αλλα η αναγκη βλεπεις. Πως θα σας τρελανω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Υ.Γ Τωρα το ειδα.Που ειδες το περιεργο φιλε neeq. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Εντυπωσιακό. Ηταν μήνας με 30 ή με 31 μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Μαλλον 25, γιατι σαββατοκυριακα πηγαινα βολτες την γυναικα μου,για να μην γκρινιαζει και δεν εγραφα ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Τίποτα, κατι σκεφτηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Ο.Κ 8) 8) 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Η πλακα ειναι ομως,οσο αφορα την φωνη μου, οτι τα παλια τα χρονια(χα χα χα χα) πληρωναν για να με ακουσουν.Μεσα σε ενα μηνα εγραψα,για 180 τραγουδια μου, οποτε καταλαβαινετε τι εχω κανει. 8) 8) 8) Τελικα ρε μαγκα εμεις μπρικια κολαμε ,δεν κανουμε τιποτα. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση