RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Λοιπόν Vartanis, για τη σύνθεση. Πρώτον, τα tutti έτσι όπως τα έχεις γράψει είναι ξεπερασμένα εδώ και καιρό. Ακούγονται πλέον μόνο σε μαγαζά τύπου εθνικής οδού. Δεύτερον, η ακολουθία της φωνητικής γραμμής από το σύνθι (στο ρεφρέν) παραπέμπει σε άλλες εποχές. Τρίτον, η επανάληψη του αρχικού σχήματος είναι της μοδός τα τελευταία είκοσι χρόνια αλλά την καταστρέφει το τσιφτετελέ beat. Τέλος, σταμάτα να τραγουδάς στα κομμάτια σου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Συγνωμη φιλε μου(Ενοχος) διαπιστωση εκανα οχι παραπονο. Αν ριξεις μια ματια στα αλλα τραγουδια μου και στα τραγουδια αλλων παιδιων, θα δεις ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ τις ....καλες διαθεσεις που εχουν απεναντι μου, πραγμα που το εχουν διαπιστωσει και πολλα αλλα παιδια και τα αναφερουν σαν σημεια αναφορας σε αλλα θεματα(τις ....πολυ καλες κριτικες που μου κανουν,αλλα ειδικα το υφος.) Μιλαμε οτι τετοια λογια μονο σε μενα γραφουν.Σε κανεναν αλλον. Πως να το εκλαβω; ??? Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Εντάξει ως ένα βαθμό έχεις δίκιο το παραδέχομαι. Απλά δεν είναι μέρος κάποιου οργανωμένου σχεδίου. Επίσης μη ξέχνας πως κάθε κριτική εξαρτάται από το πόσο σοβαρά παίρνεις την μουσική σου. Αν διασκευαζες το "Βας Βας ο Παρασκευάς" σε metal έκδοση προφανώς οι κριτικές θα ήταν ήπιες γιατί ο καθένας θα αντιλαμβανόταν το αστείο της υπόθεσης. Όταν όμως απαιτείς σοβαρά σχόλια λογικό είναι να δεχτείς σκληρή κριτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Ενταξει φιλε μου, μην τρελαθουμε κιολας. Οχι και μερος οργανωμενου σχεδιου. ;D ;D ;D Η μηπως; ;D ;D ;D Σιγουρα θελω κριτικη,παρατηρησεις και υποδειξεις σοβαρες, λεω σοβαρες, αλλα αν διαβασες τις κριτικες στα τραγουδια μου, πες μου ποσο σοβαροτητα βρισκεις; Υ.Γ Οχι βεβαια απο ολους, να εξηγουμαστε. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 ... Οπως ειχε αναφερει πολυ σωστα,αν θυμαμαι ο Λαμπρος,εδω εχουμε σουπερ αυτια, που ξεπερνουν τα παντα. Τι melodyne και κουραφεξαλα. ;) .... Δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ αυτιά για να το ακούσεις, και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το ακούει. Μήπως κάτι δεν έκανες σωστά με το melodyne? (Δεν ξέρω πως δουλεύει.... ) Αυτό όμως είναι δευτερεύουσας σημασίας αν ο σκοπός σου είναι να μας δείξεις τη γενική ιδέα. Και μην αναρωτιέσαι γιατί σε κράζουν. Ο λόγος που σε κράζουν είναι η αισθητική των τραγουδιών σου. Μπορεί το "αμπεμπαμπλόμ με της π..... τα φάλτσα μέσα" (sic) να έχουν κάτι στο οποίο ο ακροατής να διακρίνει κάτι ευχάριστο. Από χιούμορ μέχρι .... αυθεντικότητα. Σε αυτά που ανεβάζεις, (προσωπικά) το μόνο θετικό που βρίσκω, είναι ότι φαίνεται ότι έχεις ευχέρεια στο παίξιμο (σε όλα όσα παίζεις). Από 'κει και πέρα, δεν σου κρύβω ότι έχω σκεφτεί ότι μάλλον δεν το κάνεις στα σοβαρά, αλλά τα φτιάχνεις έτσι επίτηδες. Επίτηδες... για να σπας πλάκα με τα σχόλια. :) Και μη μου πεις ότι ήθελες σοβαρά σχόλια υπό τον τίτλο "Φραντζολας V Καρβελας" Disclaimer: Σε καμιά περίπτωση δεν αισθάνομαι καλύτερος μουσικός / συνθέτης /ερμηνευτής κλπ από εσένα. Καλύτερος ακροατής, ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Η αναφορα καταρχην αγαπητε Harilatron στην λεξη σοβαρα,δεν ξεκινησε απο μενα, οπως ηδη θα διαβασες,αλλα εγινε στην ροη της κουβεντα με τον Ενοχο. Ο τιτλος ηταν ...παραλλαγη, ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει πολυ το χιουμορ,αλλα ξερω οτι πολλοι ανθρωποι εκει εξω δεν εχουν, αλλα και δεν το καταλαβαινουν, οταν γινεται. Τα κομματια δεν τα φτιαχνω, τα εχω ηδη φτιαγμενα,απλως τα βαζω σε γενικη ..θεα - κριτικη, να παρω γνωμες. Πιστεψε με, ξερω που χολενω πολυ καλα, με ενδιαφερει η συνθεση, αλλα οπως εχω ξαναγραψει δεν θα πεθανω κιολας αν δεν προχωρησει. Αναφερεις το θεμα της αισθητικης (sic) της μουσικης μου, αλλα σε καποια φαση, ρωταω να μου πει καποιος, ποια ειναι ... η αισθητικη των αλλων ...συναγωνιστων, αλλα μεχρι τωρα,απαντηση δεν πηρα, εκτος του ωραιου χιουμορ του Paul. Kαι τελος για το melodyne, ειναι ενα παρα πολυ καλο προγραμμα ....διωρθωσης μουσικης, που κανει, αψογη δουλεια.Πιστεψε με. Α ξεχασα. Σιγουρα θα εισαι καλυτερος ακροατης, γιατι εγω ειμαι και καποιας ηλικιας, οποτε ....καταλαβαινεις.Γεραματα. ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 ...Βλέπεις δεν έχω κάνει κολλητιλίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Ενταξει, μπορει να ειμαι Παοκτζης (αληθεια που το καταλαβες) αλλα δεν το εχω πει για να μην εχω ....ιδιαιτερης μεταχειρισεις. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 ειναι μικρος ο κοσμος, Βαρτανη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Που τα βρίσκεις όλα αυτά τα θεικά περί ΠΑΟΚ δεν ξέρω... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση