Προς το περιεχόμενο

Διάρρηξη στο studio μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχως ο χειροτερος μου εφιαλτης σε οτι αφορουσε τον εξοπλισμο μου επιβεβαιωθηκε,,Το Σαββατο 1 Μαρτιου διαρρηξανε το στουντιο μου στα Χανια Κρητης,,,μου πηραν ενα ζευγαρι ηχεια KRK V8 το PC μου Με RME hdsp9632 πανω με 4 ιnput extra..μια Βehringer 2442fx και ενα ηλεκτρικο πιανο Αlesis...

Aν και εφοσον πέσει κατι στην αντιληψη σας θα σας ειμουν ευγνωμων αν με ειδοποιουσατε,,,Φυσικα θα ειπαρχει και η ανάλογη αμοιβη για όποιον προσφέρει σοβαρες πληροφοριες,,,Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ω γαμώτο. Τη συμπαράστασή μου taikon. Μεγάλο λούκι. Παρακαλώ και εγώ με τη σειρά μου, όποιος μπορεί να βοηθήσει ! !

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits

αν μπορεις και ξερεις βεβαια βαλε και οτι serial number εχεις απο τα πραγματα... δεν ξερεις ποτε....

ειλικρινα συλληπητηρια.... βενζινη και στουπι χρειαζονται...

Πωπω από τους χειρότερους εφιάλτες μου! Πραγματικά σε νιώθω!

Σκέψου ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι κάποιος από τον στενό σου κύκλο, κάποιος που ήξερε ότι έχεις studio ή ακόμα κάποιος που έχει έρθει στο studio σου. Βρίσκετε κοντά σε κατοικημένη περιοχή?

• Moderator

Το φοβάμαι κι εγώ αυτό. Όχι όσο φοβάμαι τις κατσαρίδες, αλλά το φοβάμαι.

Έχω συναγερμό αλλά σκέφτομαι και μια ασφάλεια κλοπής.

Αν θυμάμαι καλά... για 10.000 σε εξοπλισμό τα ασφάλιστρα βγαίνουν περί τα 50 ευρώ το χρόνο.

(Τη συμπαράστασή μου σύντεκνε.)

Αγαπητε φιλε σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι πριν κατι χρονια περασα και εγω την ιδια δοκιμασια, με τρεις κιθαρες, πεταλια, και ηχεια.

Αλλα οπως ειπε πιο πανω ενας φιλος, ψαξου ΠΟΛΥ στο κοντινο σου περιβαλον,ΠΟΛΥ.

Γνωστος που μπαινοεβγαινε, μας την εκανε.

Το ιδιο φοβαμαι και με σενα.

Πρώην VARTANIS ?

Λυπάμαι πολύ. :( Ελπίζω να βρεθεί ο εξοπλισμός σου γρήγορα.

Αν θυμάμαι καλά... για 10.000 σε εξοπλισμό τα ασφάλιστρα βγαίνουν περί τα 50 ευρώ το χρόνο.

Ξέρεις τι γίνεται σε περίπτωση κλοπής; Ο αδερφός μου ήταν ασφαλιστής πριν κάποια χρόνια και μου είχε πει είτε υπάρχει αποζημίωση από την ασφαλιστική είτε αντικαταστάση του εξοπλισμού που έχει κλαπεί, αλλά ποιός θα κάνει εκτίμηση και πως θα βρεθεί κάποιο δυσεύρετο μουσικό όργανο;;

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί κι εγώ φοβάμαι πολύ αυτό το ενδεχόμενο.. :o

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να ασφαλίσει ότι θέλει, για όποιο ποσό θέλει. Απλώς θα πληρώνει τα αντίστοιχα ασφάλιστρα. Σε περιπτώσεις εξόχως ακριβών αντικειμένων, η ασφαλιστική εταιρεία έχει δικαίωμα να απαιτήσει ειδικά μέτρα προστασίας καθώς και αποδείξεις ότι όντως κάποιος τα έκλεψε (ο μη γέννοιτο).

Όλο και κάποιος από το noiz θα έχει σχέση με ασφάλειες για να μας πει πιο συγκεκριμένα πράγματα. Εξ' άπαντος, όποιος έχει στούντιο ανασφάλιστο, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου