Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορά μεταχειρισμένου.

Παιδιά  θέλω να αγοράσω το korg tr εδώ έχει γύρο στα 930ε αλλά μάλλον σκέφτομαι να το πάρω από Γερμάνια μεταχειρισμένο , είναι εκεί ο αδερφός μου και βρήκε κάποια ,σε καταστήματα  και σε τιμές κάτσε καλά μπορείτε να μου πείτε  τι να προσέξω κατά την αγορά του εν λόγω μηχανήματος? Όσο αφορά όχι τι μάρκα , αλλά σαν μια ηλεκτρική συσκευή. Π.Χ  πλήκτρα κτλ.

Κάποιες συμβουλές δηλαδή. Μη την πατήσω σαν αγράμματος και με τα ανάθεμα την ώρα που το πήρα.

Και μάλλον δεν θα έχει ήχους που θα θέλω θα μπορέσω να βρω εδώ? Γιατί μάλλον μόνος κομματάκι δύσκολο να φτιάξω, γιατί όπως ανέφερα σε άλλο topic μαλωμένος με την τεχνολογία και τα manual.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φιλε πληκτρα.Το συγκεκριμενο οργανο για τα λεφτα του αξιζει.Απο ηχους δεν θα πρεπει να προβληματιζεσαι διοτι διαβαζει ηχους απο την σειρα TRITON,που σημαινει "βρωμαει το τοπος" :-X

Προσωπικα,αυτο που δεν μ'αρεσε,χωρις να θελω να σ'αλλαξω γνωμη,ηταν το κλαβιε του.Το θεωρησα,κατα την ταπεινη μου γνωμη,ψευτικο και κουραστικο.Βεβαια παιζουν ρολο αρκετα πραγματα για αυτη την αποψη.Οπως μαθει ο καθενας.

Παντως αν το δοκιμασες κ σου αρεσε,παρτο.Ειναι πιστευω μια καλη και συμφερουσα αγορα!

Με σεβασμό...

Να τσεκάρει ο αγοραστής πλήκτρα και όλα τα κινούμενα μέρη.

Να το ακούσει για τυχών θορύβους κλπ

Τα άλλα βρίσκονται...

Άκου να δεις.

Φιλε μου εγώ αγόρασα το korg TR76 με θήκη και sustain καινούργιο 1100 Ευρώ...

Αξίζει να δώσεις 900 να το πάρεις μεταχειρισμένο?

Δεν ξέρω...Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις λίγο καλύτερα...

Όσο για το κλαβιέ είναι όντως λίγο "δύσκολο" αλλά το συνηθίζεις γρήγορα...Άλλωστε και το M3 που κυκλοφόρησε πιο πρόσφατα και είναι και της πιο ακριβής σειράς έχει αναλόγως δύσκολο (για τα γούστα μου) κλαβιέ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φίλε george4peris όταν είπα 930 εννοούσα καινούριο ότι κάνει εδώ αλλά όχι το 76αρι . το 61αρι κάνει τόσο.

Μεταχειρισμένο στη Γερμανία περίπου μισή τιμή.

Απλά έθεσα το ερώτημα μου γιατί για καινούριο λίγο δύσκολα και για μεταχειρισμένο που θέλω να μην την πατήσω και πάρω καμιά φόλα και χρειαστώ τα διπλάσια  για φτιαξίματα και τέτοια οπότε δώρο άδωρο. Tον άλλο μηνά που παω εγω τελικά Γερμανία ελπίζω και με αυτά που θα γράψουνε και αλλά μέλη του NOIZ να πάω με ανοιχτά μάτια.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου