kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Καλά κάνω γω και δεν κάνω παρέα με πληκτράδες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Καλά κάνω γω και δεν κάνω παρέα με πληκτράδες. Κώστα.. αν σε κεράσω 5 μπύρες της αρεσκείας σου θα ΜΕ κάνεις παρέα;;; :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δεν μου ακούγεται κακό... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Εγώ προτείνω MaxMSP και PureData δαγκωτό. Βέβαια το PD δεν μοιάζει με γλώσσα προγραμματισμού λόγω του interface αλλά είναι πολύ versatile ας πουμε. Για VST φυσικά C++ με τις βιοβλιοθήκες της Steinberg VST SDK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 αναγκαιο off topic! :) enoxos boody? τι μας λες ? :)ποιός εισαι εσύ? ποιός ειμαι εγω? χε χε λες να κυκλοφορω και σε αθωα version? η συνεχεια σε pm . καλως μας ηρθες φιλε http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Η ερώτηση έχει τεθεί πολύ γενικά, οπότε οι απαντήσεις είναι επίσης πολύ γενικές. Καλό θα ήταν να μας πει ο ενδιαφερόμενος τι ακριβώς σκέπτεται να κάνει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marlin9384 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 προτεινω maxmsp αλλα +φωνω με Wow! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 αναγκαιο off topic! enoxos boody? τι μας λες ? ποιός εισαι εσύ? ποιός ειμαι εγω? χε χε λες να κυκλοφορω και σε αθωα version? η συνεχεια σε pm . καλως μας ηρθες φιλε Λες να είναι η μετενσάρκωση του Freddie Mercury? Και αν ναι, γιατί είναι ένοχος; Μήπως γιατί αρνήθηκε να επανενωθεί με τους Queen? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εύκολο να προστεθεί σε MAX/MSP αλλά για Cubase ή Logic δεν νομίζω γιατί όλα τα VSTi είναι είτε εκτελέσιμα είτε δυναμικές βιβλιοθήκες. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, μπορεί και να γίνεται. mporeis na ftiaxeis objects gia to Max (se C/Csound) kai meta na ta kaneis export ap to Max se RTAS/AU/VST (nomizw k TDM alla den eimai sigouros) me to pluggo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alterego Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχετε δίκιο η ερώτηση είναι πολύ γενική . Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ασχοληθώ με virtual audio programming.Ενδιαφέρομαι να μάθω ποιά αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού(λόγω java αντικειμενοστραφής) είναι κατάλληλη για την δημιουργία μουσικών προγραμμάτων(sequencer, filter ακόμα και VST).Θέλω να γράφω κώδικα και όχι απλά να μου κάνει generate τον κώδικα. Το πρώτο μου βήμα είναι η ChucK. Αξίζει να ασχολήθω κιάλλο μαυτήν η να κοιτάξω καμία αλλή πχ.C++ με τις βιβλιοθήκες της Steinberg VST SDK. Οποιος έχει εμπειρία γενικά στο audio programming ας μου δώσει λίγο από το φως του! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση