paris 7139 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδειά. Σκέφτηκα να θέσω ένα νέο θέμα, στο οποίο, τουλάχιστον για μένα, η γνώμη σας θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ποιό hardware διαθέτη τα καλύτερα Ac. Piano και γιατί (Oasys, Kurzweil, Fantom , Motif, Nord Stage)? Ποιο το καλύτερα El. Piano, Organ, Strings, Pad, Bass, Lead? Ξέρω ότι το θέμα είναι πολύ υποκιμενικό και γενικό, αλλά νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρων να γίνει μία συζήτηση...
steliosKam Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Για πιανο KURZWEIL με το χερι στην καρδια ;D Αλλη χροια αλλη ποιοτητα.Δεν ειμαι κατοχος kurz αλλα δουλεψα αρκετα με τετοιο οργανο.δεν εχω ακουσει nord γι'αυτο κ δεν θελω να ειμαι απολυτος.σε σχεση ομως με τα αλλα οργανα ψηφιζω kurz με κλειστα ματια. Οσο για οrgan,bass,lead πιστευω ειναι μια συναρτηση ιδεολογιας,τιμης και "αυτιού" του καθενος.Ποιο απο τα τρια αραγε υπερτερει??????Αβυσσος η ψυχη του μουσικου! ::)
jimss Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Όσον αφορα το ac. piano αλλά και τα pads θα ψηφίσω kurzweil (καθαρά προσωπικό το θέμα). Για lead ήχους, καθώς και organ θα προτιμούσα nord. Για strings δεν το συζητώ: OASYS! ( Πάρη έχω μείνει έκπληκτος....). Για el. piano motif και.. πάλι motif. Για bass θα πήγαινα σε roland (SH201, V-SYNTH). Για ethnic ηχοχρώματα πιστεύω ότι το fantom έχει την πιο πλήρη συλλογή μέχρι στιγμής.
yannis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Leads: Nord Lead 2 Organs, ep's, wurlie, clavinet: Nord Electro (τα έχω και τα 2 οπότε έχω μάλλον εμπειρική γνώμη επί του θέματος - βεβαίως απολύτως υποκειμενική) Strings: μαλλον τον Oasis (δεν το έχω, αλλά λόγω τιμής και μόνο...) για τα υπόλοιπα δηλώνω φίλος των software, οπότε βγαίνω εκτός θέματος...
kilon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Σχετικά με το Μοτιφ ES6 Ac.PIANO 9/10 El.Piano 8/10 LEAD 9/10 PADS 10/10 (δες και τα MUSICAL FX ειναι παρόμοια) ORGANS 5/10 (δεν μου αρέσουν ) STRINGS 7/10 (ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΛΟ ΓΑΜΩΤΟ) BRASS 6/10 ( Χμμ , εξακολουθω να πιστευω οτι ο υπολογιστης εδω έχει τα ηνία) DRUMS 10/10 SYNTHS 6/10 (δεν ειναι κακό αλλά έχω ακούσει και καλύτερα) ARPS 9/10 SFX 10/10 PIPES 8/10 GUITARS 9/10 www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση