kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 αυτό το βίντεο είναι για σένα. Εκπληκτικός ήχος από το Hofner, έτρεχα να ξεβουλώσω τα αυτιά μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Φοβερό ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 scofield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 απιστευτο groove απο Medeski Martin and Wood http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Απ τους λίγους λευκούς που συνεργάστηκε ο Miles.. Απίστευτο groove ,ήχος, μπάντα .. Το κομμάτι αν δν κάνω λάθος ειναι απο τον δίσκο a go-go. ;) Ευχαριστώ εκ μέρους ολων των καμμένων τζαζζζζ(ικ)όπληκτων Κώστα!! 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 This call groove!!!! ;D ;D ;D ΤΕΛΟΣ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Ολα τα λεφτα...thnx χωστάκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Εχω δει τουσ MMW δύο φορές ζωντανά και μου πεσε το σαγόνι. Η επιτομή του groove. Ολος ο κόσμος κουνιόταν στο ρυθμό τους, απίθανοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση