kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Τώρα κάτι γίνεται, μπορώ να πάρω αυτό που πάντα ονειρευόμουνα. http://cgi.ebay.com/Blonde-1959-Gibson-EB2N-EB2-Electric-Bass-Guitar-EC_W0QQitemZ160214904649QQihZ006QQcategoryZ64402QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Gibson για ΠΑΝΤΑ!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Ήρθε η ώρα να έρθει στην επιφάνεια ένα απόσπασμα από έγγραφο-ΦΩΤΙΑ... Το έγγραφο ΚΑΙΕΙ πολύ κόσμο του NOIZ. Ακόμη και άτομα που μέχρι στιγμής είχαν περάσει απαρατήρητα. Αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε το όνομά μου...καιρός να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια... ΙΔΟΥ: Μιας και βλέπω ότι ο Ηλίας μ' έχει στη λίστα, θέλω να πω ότι το έκανε επειδή ζηλεύει που έχω πιο ωραίο μαλλί. Εγώ αρνούμαι ότι τα παίρνω από την Peavey. Τα πορσικά είναι από τα tour με τους Playground το τελευταίο τρίμηνο. ΥΓ: μόλις κυκλοφόρησε 'βρώμα' ότι ο Παναθηναϊκός μάλλον θα φέρει τους Offspring για τα 100 χρόνια του. Συγκινηθήκατε ε? Πάρτε εισιτήρια όμως γιατί παίρνω μίζα! http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 μπλιαχχχ... νεούδιαααα... πλανάστε δια το νεόκοπον του μυστηριώδη κυρίου r2d2... εμείς οι γέροι τον γνωρίζουμε από παλιά (μη κοιτάτε που ο eye και ο yam κάνουν την πάπια... :-X) πως νομίζετε ότι απέκτησα την παρακάτω κυρία, ως 18άρης λυκειόπαις το 1983? μόνο που πάνω σε μία μετεφηβική συνηδεισιακή μου κρίση, διέκοψα την συνεργασία μου μαζί του και τόριξα έκτοτε στις les paul... το μετάνιωσα αλλά δηλώνω ότι πια δεν έχουμε καμιά σχέση... στις προσπάθειες μου για επανασύνδεση δεν σηκώνει πια το τηλέφωνο... :'( δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Mα καλα μονο εγω εμεινα καθαρός εδω μέσα? Και κλαιγόσασταν για το χάλι της χωρας...ντροπή σας Αλλά αυτα δε θα κουκουλωθούνε, όχι κυριοι....ο καιρος γαρ εγγυς, θα τιμωρηθείτε ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 δεν σηκώνει πια το τηλέφωνο... :'( Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και γω, τηλεφώνησέ μου ίσως να μας βγει σε καλό, τηλεφώνησέ μου ίσως να 'μαι αυτός που ζητάς, τηλεφώνησέ μου έστω κι αν κάποιον άλλον αγαπάς, Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Mα καλα μονο εγω εμεινα καθαρός εδω μέσα? Έχω ράμματα και για τη δική σου γούνα μη προκαλείς... ΥΓ: npap αν βλέπω καλά η κιθάρα σου ήταν ήδη relic την εποχή που τη χρησιμοποιούσες...Μάλλον την...έπαιζες πολύ εκείνη την περίοδο (την Tele)!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 ΥΓ: μόλις κυκλοφόρησε 'βρώμα' ότι ο Παναθηναϊκός μάλλον θα φέρει τους Offspring για τα 100 χρόνια του. Συγκινηθήκατε ε? Πάρτε εισιτήρια όμως γιατί παίρνω μίζα! Αυτο για τους Offspring ισχυει? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 το οτι παιρνει μίζα?Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Παρεπιπτόντως, ΑΦΑΝΤΟΣ ο κ. R2D2!!! (δεν το έχει δει το thread?) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση