Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Αυτά είναι όλα αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας των δημοσιογράφων. Η απλή αλήθεια είναι ότι ο r2d2 είναι ένας απλός εργάτης της καθημερινότητας. Ένας τίμιος βιοπαλαιστής. Κάποιοι, τόλμησαν να πουν ότι υπάρχει DVD μ' εμένα και τον r2d2. Ντροπή. Όλα στο βωμό της τηλεθέασης. Εδώ τα ντοκουμέντα: Ο τίμιος βιοπαλαιστής r2d2 εκτελεί χρέη ΚΑΙ πεταλιέρας ΚΑΙ ενισχυτή. Κι ας μην είναι λαμπάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ποσα patches εχει? Ή μηπως ειναι απλα controller ??? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 R2D2lab SE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ήρθε η ώρα να έρθει στην επιφάνεια ένα απόσπασμα από έγγραφο-ΦΩΤΙΑ... Το έγγραφο ΚΑΙΕΙ πολύ κόσμο του NOIZ. Ακόμη και άτομα που μέχρι στιγμής είχαν περάσει απαρατήρητα. Αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε το όνομά μου...καιρός να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια... ΙΔΟΥ: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως δεν έχω πάρει μία, λόγω ορθογραφικού λάθους. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως δεν έχω πάρει μία, λόγω ορθογραφικού λάθους. ;D ;D ;D Ασχετο: απο αλλου αρχισε το thread, και αλλου κατεληξε.... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Μια φορά δανείστηκα το σαράβαλο το κόκκινο απ την φωτογραφία ρε και με δηλώσατε ρε? Και το παίζω και φτωχοτζαζάς τόσο καιρό ναούμ.Τι με καρφώνεις μωρή άπληστη καμαριέρα?Θές και συ τη μίζα σου αλλά δεν την πήρες έ? Στην πυρα ρε ρεμάλι που θα μας το παίξεις και ΤριανταφυΛλόπουλας... Κάνε πως κάνεις κατι και πίσω την έχει ο Κούγιας την ουρά.Θα τρέχεις με ξεραμένα αίματα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Μια φορά δανείστηκα το σαράβαλο το κόκκινο απ την φωτογραφία ρε και με δηλώσατε ρε? Και το παίζω και φτωχοτζαζάς τόσο καιρό ναούμ.Τι με καρφώνεις μωρή άπληστη καμαριέρα? Όταν τα έπαιρνες καλά ήταν? Και μας το παίζεις ότι δεν έχεις φράγκα για jazz-οκίθαρο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Αυτό θα είναι το αντίτιμο για τις επόμενες κουβέντες σου.Φαντάσου το sunburst της δικιάς σου πόσο ωραίο σετάκι κάνει με τον καρεκλοφάγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Aυτή τη στιγμή το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι η σπίλωση του ονόματός μου και η προσπάθεια συσχετισμού του με το αμαρτωλό καθεστώς του φόρουμ δεν θα περάσει. Η φωτό του πάρκινγκ μου είναι ξεκάθαρο προϊόν φωτομοντάζ, γιατί απλούστατα οι Φερράρι μου είναι ΜΟΝΟ κόκκινες. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση