maze Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 αυτη: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbt16be_egitarre.htm η αυτη? http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_mn_aw.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ποιά fender μωρέ, πάρε harley benton να'σαι σίγουρος! ;D Ναί, πέραν της πλάκας, μάλλον για τη squier θα πήγαινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Για τη Harley Benton δεν ξέρω. Για τη Squier Affinity Tele δε μπορώ παρά να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια! Ήταν η πρώτη μου τέλε και αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που κοστίζει είναι πολύ καλό όργανο! Αν θες κάνε ένα search στο φόρουμ (ή περίμενε ως το πρωί που θα ξυπνήσει ο vlade) και θα δεις ότι το θέμα Squier Affinity Tele έχει συζητηθεί πολλές φορές και μάλιστα έχουν ειπωθεί τα καλύτερα λόγια (με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες). Επίσης τη squier μπορείς πολύ εύκολα να τη βρεις να τη δοκιμάσεις σε διάφορα κιθαρομάγαζα γι να σχηματίσεις και προσωπική άποψη. Με δυο λόγια, αν μπορείς να διαθέσεις τα 60 € παραπάνω που κοστίζει η squier, κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν όχι, κάνε ελάχιστη υπομονή να τα μαζέψεις και πάρτην! Edit: Αρχικά είχα γράψει "Για τη Squier Affinity Tele δε μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια!" πράγμα που σωστά επεσήμαναν οι από κάτω ότι δεν έχει νοηματική συνάφεια με το υπόλοιπο κείμενο. Σόρυ... μ@λ@κί@ είχα γράψει! :-X :-X :-X Απλά προσέθεσα το "παρά". The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ώπα κάτσε, κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει στην πρώτη πρόταση ε; Τελικά σου αρέσει η squier ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Εκδοχή 1: Για τη Harley Benton δεν ξέρω. Για τη Squier Affinity Tele δε μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια! Εκδοχή 2: Για τη Harley Benton δεν ξέρω. Για τη Squier Affinity Tele δε, μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια! Ένα κόμμα (και με τις 2 εννοιες) μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 εγω εχω την squier και ειμαι 100% ευχαριστημένος και ηρθε και με ΤΕΛΕΙΟ setup, μονο τις χορδες κατεβασα εγω παρα πολυ χαμηλα και η κιθαρα δεν τασταρει πουθενα (με το παιξιμο που κάνω εγω) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 βασικα με ενδιαφερει να εχω εναν <tele> ηχο χωρις να βαλω βαθεια το χερι στην τσεπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 H squier θα σου το προσφέρει αυτό (ψάξε λίγο που είπαμε και χτες...)! Τώρα που το πρόσεξα, διόρθωσε και τον τίτλο του θέματος. The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 η squier ολο κ κατι απο τελε ηχο θα σου προσφερει.για την αλλη δεν πιστευω... fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 η squier ολο κ κατι απο τελε ηχο θα σου προσφερει.για την αλλη δεν πιστευω... 100% ηχο tele δινει και η harley benton.την εχω ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση