elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Θες να στο ξαναπώ? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 'Ωωωπ! Ο μικρός σου 'κλεψε τη gibson! :) :) :) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Τι κάνετε σήμερα, ας φτιάξω κάνα καφεδάκι. Ρε παιδιά δεν ζητούσα αυτό ακριβώς λέω μπάς και υπάρχει κάνα μοντέλο fender mexicanico που να θεωρείται αξιόλογο που δεν το γνωρίζω. Εμένα η παραπάνω κιθάρα fender mexico 19----whatever μου φαίνεται ακριβούτσικη. Η cp60s είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλή κιθάρα. Αν δεν υπάρχει κάποιο λοιπόν κάποιο αξιόλογο μοντέλο μεξικάνικο που δεν το γνωρίζω και εγώ είμαι της άποψης, ότι: Η CLASSIC PLAYER 60S EINAI Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ FENDER MEXICO ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Μα πόσο πιο απλά να το πούμε βρε Harry μου; Η ποιότητα των Mexico οργάνο, ΑΝΕΚΑΘΕΝ (ή έστω από το 19xx...) ήταν αμφιλεγόμενη. Ποτέ δεν ήξερες αν 2 όργανα με συνεχόμενα serial numbers πχ, θα είχαν την ίδια, ή έστω περίπου την ίδια ποιότητα... Τελευταία η ποιότητα καθώς και το quality control έχει βελτιωθεί, με τη σειρά Classic Player (50s & 60s) να αποτελεί τη ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της Fender Mexico. Καλές Mexico μπορείς να βρεις (πχ και οι απλές Classic Series, θεωρώ ότι είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους), αλλά αν θες το καλύτερο δυνατό από τη Fender MIM, οδηγείσαι αυτόματα στις Classic Player. Τόσο απλά... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 its simple, its f---, its simple as elavd, its as elavd. Ok, δεν το ξερα thanx 4 telling me!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ωρέ παλικάρια, δεν απαντάτε και σ'εμέ, τον άμοιρο σφετεριστή του thread? :) Γιατί να προτιμήσω 50s ή 60s? Πέραν της τοστιέρας δλδ......... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Kορυφαιοι μαγνητες,vintage styling w/ modern features (jumbo frets,modern radius),ωραια χρωματακια,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,ΦΟΒΕΡΗ τιμη και βεβαια... Kορυφαιοι μαγνητες,Kορυφαιοι μαγνητες,Kορυφαιοι μαγνητες,Kορυφαιοι μαγνητες,Kορυφαιοι μαγνητες,Kορυφαιοι μαγνητες...... δεν ξερω αν στο ειπα αλλα εχουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ μαγνητες... :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ωρέ παλικάρια, δεν απαντάτε και σ'εμέ, τον άμοιρο σφετεριστή του thread? :) Γιατί να προτιμήσω 50s ή 60s? Πέραν της τοστιέρας δλδ......... ;) Οι διαφορές μεταξύ 50s & 60s είναι αντίστοιχα: Maple neck - Rosewood neck 57/62 με RWRP μαγνήτες* - Custom 69 μαγνήτες * Ιδιαιροτητα στο wiring: στη θέση 4 (ή 2 για τους ανάποδους παίζει η neck+bridge) - Κλασικο Wiring 9.5" radius - 12" radius lock κλειδιά - κλασικά κλειδιά Χρώματα: 2 Sunburst & Shoreline gold - 3T Sunburst & (Pale) Sonic Blue --------- *Οι μαγνήτες είναι ΤΥΠΟΥ 57/62 και Custom Shop 69. Με λίγα λόγια φτιάχνονται στο Mexico. Αν έχεις κουράγιο να το ψάξεις, έχω κάνει παλιότερα εκτενή έρευνα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Κι επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους. Ορίστε το link: http://www.noiz.gr/index.php?topic=151330.msg153827#msg153827 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Bασικά (ατακτούλη Μενέλαε) τα περισσότερα λέχθηκαν εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=10388.0 (αρχικά νόμιζα ότι η Classic Player 50s θα πάει, λόγω ήπιων μαγνητών, μόνο για ρετρό καταστάσεις και όχι χωσίματα - απλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ήχους έχω βγάλει και στις 5 επιλογές, με επιπλέον χαμήλωμα του vol και των tones και παράλληλη αύξηση του gain... και βεβαίως την αγόρασα μετά από διάβασμα του Noiz και μερικών reviews σε περιοδικά, και μετά από παίξιμο με αρκετές άλλες αλλά και με την CP60s) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση