jmone Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 κάθε φορά που κλότσαγε αυτός εμένα μου ερχόταν στο μυαλό ήχος κλείστρου ;D μα πόσο ανώμαλος είμαι ??? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 http://www.amazon.com/Cream-Strange-Brew/dp/B0000A02WK/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=dvd&qid=1211410521&sr=1-6 αυτο ειναι! ;) Eυχαριστώ πολύ! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Να προσθεσω και εγω την μικρη εμπειρια μου με τις SG's. Ειμαι εθισμενος σε αυτες λογω, - Σχηματος. Πριν ακομα ακουμπησω κιθαρα , ελεγα οτι εαν ποτε ξεκινησω να μαθαινω, θα παιζω μονο με SG. - Βαρους. Ειναι παναλαφρη - Ηχου. - Ευκολιας παιξιματος. - Γενικοτερου feeling. Διαβασα πριν για το μπρατσο της οτι ειναι αβολο.. Θα συμφωνησω εαν μιλαμε για studio ή standard. Δεν ειναι ετσι ομως για την 61Reissue και τις SG's δεκαετιας 1970 εως και 1981. Σημειωνω οτι εχω μια SG του 1980 και εχω να πω οτι το μπρατσο της ειναι λεπτοτερο απο της 61Reissue της οποιας ειναι μισο απο της standard. Οτι αφορα την standard που εχω του 2007 μοντελο απλα την νοιωθω σαν βαρκα στο χερι μου,σε σχεση με την αλλη. Και βεβαια παιζει μεγαλο ρολο τι μαγνητες φορανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Κάτσε όπως τα λες το μπράτσο πρέπει να είναι φλούδα. Σε βολεύει; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Μια χαρααααα με βολευει..αλλα δεν ειναι και φλουδα απλα ειναι μικροτερο το πλατος του μανικιου σε σχεση με την 61 ενω εχουν το ιδιο παχος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Ειχα μια SG 1967 και την εδωσα φανταστικη κιθαρα περασανε κατα καιρους διαφορες standard special κλπ Χαλια μαυρα χαλια εκτος απο 61R & Historic που ειναι σχετικα καλες οι υπολοιπες ειναι για τα μπαζα ;D ;D Αυτη η κιθαρα εχει τον ηχο που θελω μοιαζει με SG 60's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Soft Machine http://www.youtube.com/watch?v=UA5uCGHjUWM ...με Holdsworth (έρε νιάτο ο μπάρμπα-Allan!) με John Etheridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Μου φαινεται οτι εισαι λιγο υπερβολικος φιλε ffmakis στην διατυπωση σου, αν και σεβαστη διοτι ολες οι γνωμες ειναι υποκειμενικες. Προσωπικα εαν δεν υπηρχε αλλο μανικι στο κοσμο παρα μονο της standard τοτε και παλι με SG θα επαιζα.. Το θεμα ειναι να σου καθεται ηχητικα και παιχτικα μια κιθαρα σωστα, απο εκει και περα οι οποιες μικροδιαφορες ( και σε περιπτωσεις υπαρχουν και μεγαλες, δεν αντιλεω)δεν αλλαζουν το αποτελεσμα. Θα μου πεις εχει την ιδια αισθηση απο θεμα κατασκευης και φινιρισματος, μια SG'67 με μια του 2007 θα σου πω ευθεως πως οχι.. αλλα στην τελικη ρε φιλε η SG δεν ειχε και δραματικες αλλαγες μεσα απο τις 10ετιες, cherry-black-cherry με ολιγον white, αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Αυτη ειναι η δικια μου αποψη, εαν εχεις παιξει με καλες κιθαρες (εγω δεν ειμαι κιθαριστας) ειμαι πληκτρας προσπαθω να μαθω κιθαρα ;D ελα ομως που εχω καλα αυτια και εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετες και καλες κιθαρες Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Σου ειπα εξαρχης οτι η γνωμη σου ειναι σεβαστη και καλα να εισαι και να προβαρεις τα καλυτερα οργανα στην πιατσα. Για μενα το οδοιπορικο ευρεσης κιθαρας ειχε τελειωσει πριν ακομα ξεκινησω να μαθαινω κιθαρα.. Απλα για μενα μου καθονται καλυτερα οι SG's τι να κανω ειμαι addicted.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση