superbass Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 καλησπερα,εχω ενα αμερικανικο φεντερ μπασο και δεν μπορω να το κουρδισω καποιος μου ειπε οτι σοβαρο προβλημα,ειναι κατι που διορθωνεται η τον ηπια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Τι εννοείς δεν μπορείς να το κουρδίσεις? Δεν λειτουργούν σωστά τα κλειδιά, δεν κρατάει το κούρδισμα, έχει κάποιο πρόβλημα η γέφυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Πες μας λεπτομέρειες... μην ντρέπεσαι. Σαν να είσαι στο γιατρό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Εαν είναι από κλειδια έχω ένα σετάκι μαύρα Vintage Wilkinson να σε βολέψω.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
superbass Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 το σημα απ το κουρδιστιρι παει δεξια αριστερα συνεχεια κυριως στη μι και στη λα και δεν γινεται ειναι αταστο κατ αρχην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 δες εγω είχα πρόβλημα στο κούρδισμα όταν πέρασα καινούργια γέφυρα στο p-bass μου... γιατι είχα κάνει ελάχιστα πιο πάνω τις τρύπες και δεν εβγαζε καθαρές νοτες.... Μηπως αλλαξες τίποτα τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
superbass Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 απολυτως τιποτα δεν αλλαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε, μονο για το κούρδισμα, να παίξεις τη χορδή με λίγη δύναμη και κοντά στο μέσο της (όχι κοντά τη γέφυρα). Για πες μας..... (Το κουρδιστήρι έχει καινούρια μπαταρία? Το συνδέεις με το βύσμα έτσι? Δεν παρεμβαίνουν τίποτα εφφέ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση