ax1ss Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 R.I.P. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ JEFF. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Χωρίς να είναι από τους αγαπημένους μου, τον εκτιμώ, και τον θαυμάζω... Καλό Ταξίδι, Jeff! :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pulse Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 τον έιχα δεί λαιβ μια φορα στην αγγλία.....φοβερό πάθος....απο τα καλύτερα μπλούς λαιβ που έχω δεί... τι να πεις, οι μεγάλοι μουσικοί πάντως ζουν για παντα! King for a Day Fool for a lifetime! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Μεγάλος bluesman!!! R.I.P. Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Πραγματικα στεναχωρηθηκα δεν μ αρεσε τοσο ο ηχος του αλλα παντα μ εντυπωσιαζε το παθος του και το παιξιμο του.see you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Το "I think I love you too much" που ο Jeff επαιζε με τον Mark Knopfler ηταν, ειναι και θα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια να παιζω με την μπαντα. Τα λεμε Jeff...... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Να με συγχωρήσετε αν βάλω κι εγώ ένα Video που όποτε το βλέπω με πιάνουν τα κλάμματα.... :'( :'( :'( :'( :'( Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 κριμα ρε γαμωτο! RIP Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey... μαλιστα εχει και ενα μικρο διαλογο στην ταινια με τον Swayze. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση