menelaos Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Όχι πέραν της πλάκας, για την άλλη βδομάδα δεν είναι; Σοβαρά, δούλεψέ με, αλλά πες μου πρώτα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Ρε παλικάρια συγνώμη, για σήμερα λέμε ή για την άλλη βδομάδα;;; Next week. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Οκ, απλά ανησύχησα έτσι που βγαίναν όλοι και ρωτούσαν απεγνωσμένα, είπα μήπως άλλαξε κάτι και μετά με βρίζει ο άλλος ο Παραφύσης79 για δεκαετίες ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Παίδες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το άλλο ΣΚ (15 & 16) να είμαι εν Αθήναις... Αν ψήνεστε για καμια καφεδιά, το κανονίζουμε... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 elavd σε περιμένουμε! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Παίδες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το άλλο ΣΚ (15 & 16) να είμαι εν Αθήναις... Αν ψήνεστε για καμια καφεδιά, το κανονίζουμε... Περιμένω τηλέφωνο! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 παιδια για οκτομπερφεστ ειμαι μεσα! ειναι διπλα στο σπιτι μου οποτε θα ερθω! επισης, μπορω να διαθεσω και 2 θεσεις παργκιγκ ή να βουτηξω κανεναν σας απ το μετρο! :P ειναι λιγο ζορι εκει κοντα τετοια μερα παντως, ειναι αληθεια θα χαρω να τα πουμε απο κοντα :D https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Λοιπόν παιδάκια να μου στείλετε πμ ΤΟ ΠΟΛΥ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ ποιός θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ για να κλείσουμε τραπέζι, να γίνουμε οι Πότες της Ελεεινής Τραπέζης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Βαλτε και το κινητό σας στο πμ να ξέρουμε τι μας γίνετε ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Απόλυτα σωστός ο σύντροφος Jasemeister. Εμένα θα με βρείτε στο 090-SEXSEXKIOPOIOSANTEX LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση