Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία v3: Η επιστροφή...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 200
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Elavd where are you? Έχουμε και μεις μπυραρίες στα Γιάννενα. Να πάμε στην Βύνη ή στην Πρεσβεία, να γίνουμε κουρούμπελα... μετά από έναν x αριθμό μπυρών όλους μουσικούς θα τους βλέπουμε.. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζεις...

"δούλεψα" αθόρυβα και σε συνεννόηση με τον ear που σούπιανε την κουβέντα για να γυρίζεις πλάτη...:)

Μάιστα.... Και φυσικά ο ear δεν σου έκανε αυτή την εξυπηρέτηση γιατί είναι καλός άνθρωπος. Κάτι θα έβγαλε από αυτό. Κανα μεζεδάκι, καμια μπύρα παραπάνω...

ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ και ο ear.... Να τα....

1ον) Κάτω τα χέρια από τα γένια του npap και τις ανυπόστατες κατηγορίες περί συμμαχίας πιρουνιών etc.

2ον) Οι περισσότερες φωτό είναι τρβηγμένες πριν το μεγάλο χάλι, κατά το οποίο ο Earendil (αν είναι να μου κόβετε το nick πείτε με Γιάννη τουλάχιστον!! ) είχε ανοίξει πουκάμισα, είχε λύσει ζωνάρια, κάπνιζε σαν αράπης και βύζαινε την κάνουλα αντάμα με blue και Μενέλαο.

3ον) Ενημέρωση: Οι photos του Yameth από Φρανκφούρτη κάηκαν. Αν κανένας evris διαδόσει ότι αυτό συνέβει επειδή οι photos περιελάμβαναν...ασημί SG (AΙΣΧΟΣ), μη δώσετε σημασία. Εξάλλου ετοιμάζει ριφιφί στο γκαράζ του dkall για κάτι περισσευάμενα parts (περαστικά Stratάκηδες, Lego fans)...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Καλα μου ελεγαν οτι οποιος ανακατευεται  με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες ,

οριστε τωρα .... εγινα και Stratakias  ::)  , οπως λεμε ,  ασχημος - φτωχος και .....stratakias ?  ιδιο πραμα .

Αγαπητε , τετοια προσβολη , δεν την περιμενα απο σενα .....

Τα playmombile τα πηρα  για την χαρα της .....δημιουργιας .

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Καλά όλα αυτά...Δε μας είπατε όμως ΤΙ συζητούσατε τόσες ώρες εκεί... ;D

Κουτσομπολιά, σχόλια, ειδήσεις κλπ κλπ... ;D

Μα τι ρωτάει..... Τι να συζητάμε άνθρωπέ μου, δεν ακούς;;; Μια δεκαριά μπυροκολώνες και 4-5 ποικιλίες δίπατες και περιμένεις α) να συζητάμε και β) να το θυμόμαστε;;; ;D ;D ;D

Καλά όλα αυτά...Δε μας είπατε όμως ΤΙ συζητούσατε τόσες ώρες εκεί... ;D

Κουτσομπολιά, σχόλια, ειδήσεις κλπ κλπ... ;D

Μα τι ρωτάει..... Τι να συζητάμε άνθρωπέ μου, δεν ακούς;;; Μια δεκαριά μπυροκολώνες και 4-5 ποικιλίες δίπατες και περιμένεις α) να συζητάμε και β) να το θυμόμαστε;;; ;D ;D ;D

+1. Το κεφάλι μου ζυγίζει σαράντα οκάδες και το κατούρημα απέκτησε σήμερα ένα πλούσιο, πορτοκαλί χρώμα. Μέχρι την επόμενη φορά θά'χω συνέλθει ελπίζω.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Έγινε, ξεκινάω! ;D

Έχω να καταγγείλω ότι ο blue έκατσε (δήθεν τυχαία) δίπλα στον Yameth και μάλιστα του προσέφερε καπνό και χαρτάκια ώστε να στρίψει τσιγάρο!!! :o

Περιττό να πούμε ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ "θερμό" μετά από αυτή τη χειρονομία...

Τα ανταλλάγματα για την παραπάνω συναλλαγή δεν είναι εξακριβωμένα, οι φήμες όμως λένε ότι ο blue καπάρωσε ήδη θέση gate keeper στον επόμενο γύρο κρίσεων στο Noiz μαζί με μπόλικο κάρμα, ώστε να ξεπεράσει τον boukas και να είναι ο gate keeper και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος καρμίρης! :o :o :o

ΑΙΣΧΟΣ όπως θα έλεγε και ο Earendil...

Λίβελλος.

Εγω δεν ηρθα καν στη μπυροποσια κ ζητω συγνώμη γι'αυτο αλλα μου ετυχε κατι...

Έγινε, ξεκινάω! ;D

Έχω να καταγγείλω ότι ο blue έκατσε (δήθεν τυχαία) δίπλα στον Yameth και μάλιστα του προσέφερε καπνό και χαρτάκια ώστε να στρίψει τσιγάρο!!! :o

Περιττό να πούμε ότι το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ "θερμό" μετά από αυτή τη χειρονομία...

Τα ανταλλάγματα για την παραπάνω συναλλαγή δεν είναι εξακριβωμένα, οι φήμες όμως λένε ότι ο blue καπάρωσε ήδη θέση gate keeper στον επόμενο γύρο κρίσεων στο Noiz μαζί με μπόλικο κάρμα, ώστε να ξεπεράσει τον boukas και να είναι ο gate keeper και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος καρμίρης! :o :o :o

ΑΙΣΧΟΣ όπως θα έλεγε και ο Earendil...

Λίβελλος.

Εγω δεν ηρθα καν στη μπυροποσια κ ζητω συγνώμη γι'αυτο αλλα μου ετυχε κατι...

Τότε κι εγώ, με ποιον πλακώθηκα έξω από το μαγαζί? Όχι τίποτε άλλο, τις έφαγα κι όλας... Αλλά μου ρίξανε κι εμένα! ;D ;D ;D

Αγαπητοί φίλοι μου καλησπέρα και από εμένα!

Απαντάω λίγο πιο αργά στα εκρηκτικά σχόλια σας καθώς δε πρόφτασα πιο πριν  :)

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι χθες το βράδυ πέρασα πραγματικά καλά (με

όλη τη σημασία της λέξης) καθώς είδα ανθρώπους με το ίδιο μεράκι για αυτό το

όμορφο σπορ. ;)

Θέλω όμως από την άλλη να ζητήσω συγγνώμη από τις κοπέλες που συνοδεύαν

τα 2 μέλη του noiz καθώς για κακή τους τύχη ΔΕΝ είμαι κοριτσάκι  ;D ;D ;D

Όπως επίσης σας υπόσχομαι να αλλάξω το nickname μου για να μην μπερδευτεί

ξανά κανείς καθώς και για να μην δημιουργείται μη υγιής ανταγωνισμός

ανάμεσά μας (να εισπράττω δηλαδή πιο άμεσες απαντήσεις από άλλους  :o ).

Ευχαριστώ όλους για την όμορφη χθεσινή βραδιά  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου