apos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Εγώ -χικ- το ήξερα. Το είχα διασταυρώσει και είχα -χικ- πάρει τα μέτρα μου. Απαράδεκτο nickname. Προτείνω για τιμωρία να κεράσει όλη την -χικ- μπυροποσία v4. χικ. http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Tις φάτσες του έκφυλου (ξέρετε ποιου) και του Εαρεντίλου δεν βλέπω... αλλά αυτό μπορεί να είναι κι απ'την κούραση... οι μεν μου κάνουν καζούρα που δεν είμαι στις μπυροποσίες, οι δε που δεν είμαι στη Musikmesse, ποιον να πρωτοτεμαχίσω; Xρειάζομαι τη βοήθεια του κοινού. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Θέλουμε και χου ιζ χου για να συνδυάζουμε φάτσες με ποστς. ;D Από αριστερά, πρώτη μούρη ο πράσινος και πρωινός-πρωινός Alchemist. Ακολουθούν: Earendil Apos Npap & Menelaos δεν διακρίνονται Theoniki (που κάτι κυαλάρει εμβριθώς, δεν έχω ιδέα τί) Yameth (έτοιμος για άσπρο πάτο) Wasted (δεν διακρίνεται, τον κρύβει ο dkall) Dkall Vangelisorfas (ο Παύλος ζει) Βούλα (το έτερον ήμισυ του κατάπτυστου Evris) Τα μαγικά χέρια του Evris. Πάμε παρακάτω: Από αριστερά: Kwstas79 (straight και τριχωτός δυστυχώς) Evris (όπισθεν μπυροκολώνας) Vrass Toneless ξανά μανά Alchemist τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Παιδιά σχεδόν εξ ορισμού τέτοιες συνάξεις γίνονται μόνο μια φορά (πολύ δυστυχώς). Πχ εγώ κι ένας κολλητός μου είχαμε μαζέψει για την πρεμιέρα του πρώτου Lord Of the Rings στην Αθήνα 22 καλούς μας φίλους από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας - στην πρεμιέρα του δεύτερου είχαμε καταφέρει να μαζέψουμε μόνο... 11, και στον τρίτο 9. Εγώ θα είμαι περιχαρής αν δω και τους μισούς από σας στην v.4, πιθανόν (δουλειάς επιτρέπουσας) κατά Τρίτη του Πάσχα μεριά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Ωραία πράγματα!!! Αν γίνει κατά το πάσχα το vol4 θα φροντίσω να είμαι κι εγώ! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Ηταν πολύ ωραία χτες! Βρέθηκα κοντά και... μπήκα. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε (αυτό ξαναπέστο) και είπαμε πολλά κι ωραία. Ωραία μπύρα! Ωραίοι τύποι! Πολλά κοινά. Ωραία φάση. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Ναι, για κάπου κοντά στο πάσχα να το κανονίσουμε οπωσδήποτε το v4!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 προσωπικά έχω να καταγγείλω δύο προβοκάτσιες.... πρώτη από τον yameth... και καλά περνούσε τυχαία είδε φως και μπήκε... τρίχες... μετά από συνεννόηση με την Σοφία ήρθε σε κατασκοπική αποστολή... με το που μπήκε παράγγειλε μια beck χωρίς αλκοόλ και μου την σέρβιρε αφήνοντάς με όλο το βράδυ με την ελπίδα μήπως σπάσει κανας "πύργος" και μου πέσει στο κεφάλι και λουστώ με αληθινή μπύρα... :'( :'( :'( δεύτερη από τον apos που κάθησε "τυχαία" δίπλα μου σπρώχνοντας τις πιατελάρες με τα κρεατικά μπρος στην μούρη μου αφήνοντας με να φλερτάρω με την χοληστερίνη μου... αν εξαιρέσω τους δύο αυτούς "εγκάθετους" όλα καλά κυρίως το ότι με την παρουσία του dkal και του yam εγώ αισθανόμουν τζόβενο... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση