Vrass Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Χαχαχα.. Ενα μικρό βάρος στο κεφάλι υπάρχει, για να λέμε την αλήθεια... Αλλά με τόση μπύρα και τόσες λίγες ώρες ύπνου, είναι αναμενόμενο.. Να και οι πρώτες φωτογραφίες, για να ζηλεύουν οι απόντες, και να μην μας τη λενε ότι δεν βάζουμε καμία να δουν και αυτοί... :P Οπως βλέπετε μαζεύτηκε αρκετός κόσμος... Και 1-2 πιο καλλιτεχνικές... Και στο τέλος τα βλέπαμε όλα κάπως έτσι... ;D Εγώ σταμάτησα να μετράω στις 5 κολώνες και 4 ποικιλίες, απο'κει και πέρα δεν θυμάμαι πόσες ήταν... 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Ήταν πολλές ;D ;D Αν σκεφτείς ότι και τα ρέστα μας σε μπύρα τα πήραμε ουσιαστικά ;D ;D ;D Άντε, δώστε κι άλλες photos στο λαό!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Θέλουμε και χου ιζ χου για να συνδυάζουμε φάτσες με ποστς. ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Kωλόγεροι, εγώ σηκώθηκα στις 8, δουλέυω και σήμερα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 ααααααααααααχαχχαχχχαχαχα σε πιάσανε κορόιδο ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Και να μην δούλευα πάλι νωρίς θα σηκωνόμουνα, για αποθεραπεία. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Θα μπορούσα να περιγράψω τί έγινε χθες με τη λέξη "ορυμαγδός". Αν σκεφτούμε τις 10 (νομίζω) κολώνες και τις 6-7 (πάλι νομίζω) δίπατες ποικιλίες, λογικό το βρίσκω... Μα τι ωραία που έχουμε βγει στις φωτογραφίες! Κουκλιά είμαστε όλοι! ;D ;D ;D Άντε και το επόμενο... ξέρετε πού! ;) Υ.Γ. Earendil, είσαι φλώρος. Μου φαίνεται ότι κοιμάσαι πολύ για να στρώνεις δερματάκι. Εγώ στις 10 και κάτι ήμουν on my feet... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Πάντως ο Αλχημιστής δεν είναι βάτραχος, ούτε καν πράσινος. Απογοήτευση. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Πάντως ο Αλχημιστής δεν είναι βάτραχος, ούτε καν πράσινος. Απογοήτευση. Ε, λιγάκι πράσινος ήμουνα, έτσι για να δικαιολογήσω το avatar... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Να προσθέσω και κάτι πολύ σημαντικό: Όλοι ξέρουμε το μέλος με το όνομα theoniki. Οι απόψεις σχετικά με την ταυτότητα και το φύλο του εν λόγω μέλους μέχρι χθές ήταν διχασμένες. Όμως εν μέσω της μπυροποσίας έγινε η αποκάλυψη... ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ!!! Παραθέτω ως αποδεικτικό στοιχείο και φωτογραφία της πλάκας, τραβηγμένη με κινητό. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση