kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Εντάξει λοιπόν καυτό ακατανόμαστο αγόρι, πάμε κουκάκι, ο Μενέλαος έτσι και αλλιώς δεν θά πατήσει. Πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα, αν και δεν έχω ιδέα που βρίσκεται. Ποιά στάση (αχ) μετρό βολεύει; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 ...κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...} Απο πότε τα Δυτικά προάστεια είναι κοντά στην Αγ. Παρασκευή; :P Πρωτείνω αυτή τη φορά, ας έχουμε όλοι ένα τηλέφωνο>>KWSTAS79<< Όχι το τηλέφωνο του Κώστα. Είναι ακριβό μιας και ξεκινάει απο 090... :P Στο Κουκάκι έχει μια καλή μπυραρία, όπου είχε γίνει και παλαιώτερα "μπυροποσία". Δυστυχώς, δεν θυμάμαι όνομα. ::) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ποιά στάση (αχ) μετρό βολεύει; Έλα που δεν ξέρεις... ;D Η στάση έχει το όνομα του Γαλάτη Τραβ@@στή... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 για κουκάκι βολεύει η στάση ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ ή και η "Ακρόπολη", αναλόγως που θα πάμε... {we trust MrToneless} << 100post για μένα!!! ουάου! νίωθω ότι ολοκληρώνομαι σα μέλος, μετά απο 5χρόνια στο φορουμ αγγίξα τα 100!!! να τα χιλιάσω>> ;D ;D φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Στο Κουκάκι έχει μια καλή μπυραρία, όπου είχε γίνει και παλαιώτερα "μπυροποσία". Δυστυχώς, δεν θυμάμαι όνομα. ::) Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ! :P :P ;D Αν και εμείς τώρα μάλλον μπορούμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οπότε παίζει σαν ιδέα! 8) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Η βύνη, αλλά πρέπει να έχει κακό κάρμα, αν κρίνω από το τι επακολούθησε αμέσως μετά στο φόρουμ! :P :P ;D Αν και εμείς τώρα μάλλον μπορούμε να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Οπότε παίζει σαν ιδέα! 8) Σωστά τα λες αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει ωραία εκείνο το βράδυ στη Βύνη, έτσι δεν είναι; :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Πάντως εγώ επιμένω ότι η καλύτερη λύση ειναι η craft.............. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 η craft καλύτερες μαγιονέζες έχει παρά μπύρες...! ;) εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά υπάρχουν και καλύτερες... ;) κουκάκι που λέτε είναι ωραία...(τι μιλάω αφού ούτε και εγώ θα είμαι εκεί)...τέλοςπα.... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Να χωθώ κι εγώ σαν απρόσκλητος ενοχλητικός ξάδερφος και να προτείνω μια βραδιά μπυροποσίας στον Τσέχο για τους Θεσσαλονικείς? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 η craft καλύτερες μαγιονέζες έχει παρά μπύρες...! ;) εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά υπάρχουν και καλύτερες... ;) κουκάκι που λέτε είναι ωραία...(τι μιλάω αφού ούτε και εγώ θα είμαι εκεί)...τέλοςπα.... Η κόκκινή τους τα σπάει τρελλά, απλά πρέπει να την πιεις γρήγορα γιατί αν μείνει γίνεται ΑΙΣΧΟΣ ;D ;D >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση