fleamail Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Βόλο θα είμαι ΠΣΚΔ, Λίακο, ανώμαλο αγόρι σε περιμένω........... Χα! Κι εγώ θα είμαι εκεί καθαρά Δευτέρα εκτός απροόπτου! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Οκ λοιπόν... Αν και το μαγαζί είναι χάλια. ::) Αλλά αμα είναι να πάρει παπί ο Kwstas79 ας βοηθήσουμε. ;D Υγ. Κανονίστε να έχετε έτοιμη ιδέα-πρόταση (μουσικού περιεχομένου εννοώ mr. Kwstas79 ;D ) την οποία θα ρίξετε στο τραπέζι. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 τωρα που θα φυγω εγω απο τον βόλο βρηκατε να τα κανονισετε ολα? :) :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Γιάννενα και Θεσσαλονίκη έρχομαι κι εγώ. Αθήνα βαριέμαι να κατέβω, φοβάμαι το νέφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Οκ λοιπόν, αφου δεν γουστάρετε craft, ρίχτε άλλες προτάσεις. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Ξέρω ένα ωραίο στην αλεξάντρας, έχει μπύρες και είναι μπλε και τριόροφο ;D ;D ;D ;D ;D Τέλος πάντων, αν όχι craft προτείνω octoberfest (έχει και ποικιλία από μπύρες, και διάφορα νόστιμα μπινελίκια για συνοδά χαρχαρχαρ), αλλά α) πρέπει να κλείοουμε όπως και δήποτε και β) το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι στην Αγία Παρασκευή οπότε μπορεί διάφοροι να μην ψήνεστε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Προτείνετε κάτι εύκολα προσβάσιμο. Μην είναι στου διαόλου το κέρατο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Τέλος πάντων, αν όχι craft προτείνω octoberfest (έχει και ποικιλία από μπύρες, και διάφορα νόστιμα μπινελίκια για συνοδά χαρχαρχαρ), αλλά α) πρέπει να κλείοουμε όπως και δήποτε και β) το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι στην Αγία Παρασκευή οπότε μπορεί διάφοροι να μην ψήνεστε........ Ψήηηηνονται, ψήηηνονται... (θα έλεγα αν ήμουν Ελλάδα - είναι 5 λεπτά απ'το σπίτι των δικών μου). Χωρίς πλάκα τώρα, έχω πάει εκατοντάδες φορές και είναι στα προτεινόμενα. Αλλιώς να βρεθείτε σε κανένα Texas για να χαλβαδιάσουν ο Μπούκας και ο Χώτσος τίποτα μεταλλούδες και γκοθούδες. Ο Βόλος είναι ωραία ιδέα για Σάββατο, υποθέτω, και τα Γιάννενα τα υπεραγαπώ αλλά είναι μακριά (τώρα τι προτείνω αφού δεν θα'μαι;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Στο Κουκάκι έχει 1-2 καλές μπυραρίες και είναι εύκολα προσβάσιμο μιας και υπάρχει Μετρο. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 κ εγώ γουστάρω οκτομπερφεστ {γιατί είναι γειτονία μου...} αλλά φοβάμαι ότι δε θα βολέψει κανέναν άλλο η Αγ.Παρασκευή. {ίσως μονο blue και toneless...} στο κουκάκι που πε ο toneless πιστεύω είναι εξίσου προσβάσιμο σημείο, αλλά δεν έχω ιδέα τι μαγαζιά έχει εκεί... Πρωτείνω αυτή τη φορά, ας έχουμε όλοι ένα τηλέφωνο>>KWSTAS79<< να βρεθούμε κάπως ευκολότερα...ειδικά γι αυτούς που δεν έχουν ξανάρθει κ δε γνωρίζουμε φυσιογνωμικά{μιλάει ο παλιός μπυροπότης... :P} {Κώστας79, ακόμα περιμένουμε τη δημιουργία του Βιοτικού Πανκ σχήματος που θα ταράξει τα νερά του μάστερινγκ και των ξύλων της Cort...} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση