sn6111 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ MONITOR ΤΗΣ Μ-AUDIO TA BX8A H TΗΣ TAPCO TA S8 TA 8".ΚΛΕΙΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ TAPCO.AN TA EXEI KΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟY ΠΕΙ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ. EΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 τα s5 εχω και πιστευω οτι ειναι καλυτερα να προτιμησεις tapco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
homestudio Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Φιλε τα tapco ειναι πολυ καλυτερα ! Αχρωματιστα κατα ενα μεγαλυτερο ποσοστο απο τα M-audio. Υ.Γ : Προσεξε λιγο τη ηχειο θα παρεις αναλογα με τον χωρο σου... Αν μπορεσεις ακου και το 8'' και το 5'' myspace.com/studiomxgr www.myspace.com/studiomxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Φιλαράκι για μένα τα Τapco s8 είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους.Τα αγόρασα πριν από 1 μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Επαναλαμβάνω ότι για την κατηγορία τους {(200 ευρώ-400 ευρώ), τα βρίσκεις στην ελλάδα με 380 ευρώ} έχουν εξαιρετικό ήχο.Για ιδιωτική χρήση σε home studio είναι ότι καλύτερο ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από άλλα high end συστήματα.Τα συστήνω ανεπιφύλακτα(έχοντας ακούσει και τα m-audio).Πάντως για μένα αν το σηκώνει ο χώρος σου πάρε τα 8αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 ο χωρος μου ειναι μεγαλος.δεν 8α εχω προβλημα με τα 8" αλλα θα ακουσω και τα 5" για να σχηματισω και μια δευτερη γνωμη.τα m-audio παντως τα 8" οταν τα ειχα ακουσει δεν μου αρεσαν πολυ στα ψηλα τους.εξιναν πολυ.απλα το εθεσα με τετοιο τροπο το ερωτημα (ποια απο τα δυο) γιατι δεν εχω ακουσει τα tapco.την τριτη θα μου λυθει η απορια.σας ευχαριστω πολυ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση