Superfunk Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 παντως πρεπει να παραδεχτω οτι εχετε ολοι καταπληκτικα αυτια,αφου μπορειτε απο αυτα τα ΑΘΛΙΑ ...βιντεα ;D,να καταλαβετε τον ΗΧΟ ενος πεταλιου (και ποιος ξερει με τι ενισχυτη και τι μικροφωνα...),απλα να εχετε υποψιν σας οτι οσοι πηραν ...νυφη απο φωτογραφια το..μετανοιωσαν πικρα ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Το fab echo που έχω ακουσει ειχε πλακα παντως για τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Το fab echo που έχω ακουσει ειχε πλακα παντως για τα λεφτα του. Το εχω σπιτι κ δεν μου αρεσει ρε γμτ,χαλαει τον ηχο.Χωρις πλακα μεχρι που το χαριζω κιολας! Τωρα τα υπολοιπα..δεν ξερω,δεν απαντω. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 απο τη συγκεκριμενη σειρα δεν εχω δοκιμασει κανενα, απο αλλα της εταιρειας παντως που εχω και εχω δοκιμασει, εχουν εναν ιδιεταιρο ηχο που στις περισοτερες φορες μου αρεσει (το κορους οντως ειναι λιγο... περιεργο... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 παντως το original cool cat chorus ηταν απλα κορυφαιο ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 οχι εγω το γουασαμπι τρεμολο/κορους εχω, και το κορους εχει λιγο περιεργο ηχο, περιπου σαν τον ηχο στα κλιπς. Το αυθεντικο κουλ-κατ δυστυχως δεν το εχω ακουσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 τελικα τα cool cat ξερει κανεις που μπορει να τα βρει καποιος στην αθηνα? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Πριν χρόνια είχα δει στη βιτρίνα του Κοντοσταυλάκη στην Ακαδημίας. Πάρ'τον ενα τηλέφωνο να σιγουρευτείς ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 τελικα παιδιά τα βρηκε κανεις τα cool cat στην Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 για αθηνα δεν βρηκα, ουτε ο στολλας τα ηξερε, οποτε παρηγγειλα μερικα απο thomann (τα δυο για φιλους ;D ) .... μου αρεσαν ΠΑΡΑ πολυ για τα λεφτα τους. εχει γινει καποιος ντορος γιατι η danelectro εχει κοπιαρει κυκλωματα αλλων κατασκευαστων για την σειρα αυτη (transparent overdrive = timmy overdrive, cool cat fuzz = frantone peach fuzz, το drive κλωνος του OCD και παει λεγοντας...)... περιμενω και τα tremolo, fuzz, vibe, οποτε οταν ερθουν θα κανω κανα τεστ drive thread.... εχει πλακα παντως γιατι εχουν μαζευτει καμμια δεκαρια overdrive σπιτι αυτη την εποχη (δικα μου και φιλων). τα χω βαλει σε μια πεταλιερα λοιπον και παιζω.... και σε εναν καλο ενισχυτη (τον alessandro μου) ολα ακουγονται εκπληκτικα (απο boutique μεχρι boss και digitech)... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση