blue Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγραψα προχειρα κ με απαραδεκτο παιξιμο μερικα κλιπς μηπως τυχον βοηθηθει καποιος που το σκεπτεται για μια τετοια αγορα. Τον εχω μονιμα ανοιχτο στο τερμα κ το EQ του στο 0 (τερμα πριμα) κ απο κει κ περα παιζω ελαχιστα με το volume της κιθαρας (am std tele) κ αρκετα με το tone για τους διαφορετικους ηχους που χρησιμοποιω. Μονο στο τελευταιο κλιπ χρησιμοποιησα κ την TL για τη βρωμα. Ηχογραφησα με SM57 κ δεν εκανα καμμια επεξεργασια. 1)neck,volume σχεδον τερμα,tone λιγο κατω απο τη μεση,παιξιμο με δαχτυλα (κρεας) 2)ιδιες ρυθμισεις αλλα παιξιμο με πενα κ volume τερμα 3)bridge,ολα τερμα ανοιχτα 4)ιδιο με 3,μαζι με TL (νομιζω sd1+filtron ) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Γενικώς από τα clips ο ήχος μου άρεσε, αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι κάπως άδειος στις μεσαίες συχνότητες... ΥΓ: blue μήπως έχεις μουστάκι; Το παίξιμό σου στα πρώτα κλιπς με κάνει να το υποθέτω... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ: blue μήπως έχεις μουστάκι; Το παίξιμό σου στα πρώτα κλιπς με κάνει να το υποθέτω... ειχα στα 2 πρωτα κλιπς,το κουρεψα κ το εκανα φραντζα στα 2 επομενα. (υποθετω τον εχεις ακουσει απο κοντα ετσι?) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 (υποθετω τον εχεις ακουσει απο κοντα ετσι?) Ναι και δε τρελάθηκα...Ίσως επειδή τον έκανα Α/Β τεστ με τον Pro Jr τότε... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Το volume της tele είναι πολύ χαμηλά για τα καθαρά clips? Θα ήθελα να τον ακούσω να βρωμίζει λίγο περισσότερο. :) ΥΓ 1. Πάντως αυτά τα μικράκια είναι μεγάλη εφεύρεση ... εγώ από τότε που πήρα ένα πρωταθλητάκι πριν 2-3 μήνες, όλο επ' αυτού παίζω. 'Εφτιαξα και μια χωριστή καμπίνα. Και όλο σκέφτομαι να το "κουρδίσω" ;D ΥΓ 2. Το 3 κάτι καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ 1. Πάντως αυτά τα μικράκια είναι μεγάλη εφεύρεση ... εγώ από τότε που πήρα ένα πρωταθλητάκι πριν 2-3 μήνες, όλο επ' αυτού παίζω. To ίδιο "έπαθα" κι εγώ με τον Trademark TM30. Από όταν τον πήρα και έδωσα τον Pro Jr (που για το σπίτι μου παρα-ήταν δυνατός), βρήκα την υγεία μου. Ευελιξία, ΗΧΟΣ και ελεγχόμενη ένταση ;) ΥΓ 2. Το 3 κάτι καλό είναι. Radiohead www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Το volume της tele είναι πολύ χαμηλά για τα καθαρά clips? Θα ήθελα να τον ακούσω να βρωμίζει λίγο περισσότερο. :) ΥΓ 2. Το 3 κάτι καλό είναι. [/size] οχι τοσο βρωμιζει αναλογα κ με το ποσο βαρβαρος εισαι με τις χορδες.Αμα παιζεις με δαχτυλα δεν βγαζει τπτ.Το 3 ειναι η μεγιστη βρωμα του και ειναι καλο επειδη ειναι ΠΑΟΚ. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ: blue μήπως έχεις μουστάκι; Το παίξιμό σου στα πρώτα κλιπς με κάνει να το υποθέτω... ειχα στα 2 πρωτα κλιπς,το κουρεψα κ το εκανα φραντζα στα 2 επομενα. (υποθετω τον εχεις ακουσει απο κοντα ετσι?) Και δεν είναι η πρώτη αυτομεταμόσχευση που κανει αυτή. Εμένα, μου έχει πει από που το πήρε in the first place. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Και δεν είναι η πρώτη αυτομεταμόσχευση που κανει αυτή. Εμένα, μου έχει πει από που το πήρε in the first place. Έχεις ψάξει στο Google ποτέ για το "How the moustache was invented" ? ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 ωραια κλιπακια blue ;) οντως ειναι λιγο "αδειος" στα μεσαια. αν παντως το ξανακανεις θα ηθελα να τον ακουγα και flat με μια στρατο... ;D (τελευταια μ αρεσουν τα παραξενα ακουσματα.μηπως να παιξουμε ολοι κατι ατονικο τελειως και να το "ανεβασουμε" ??) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση