Προς το περιεχόμενο

Κατοχοι της FIREWIRE 410 BOHΘΕΙΑ!! ( midi to audio )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

FIREWIRE 410

Λοιπον εκτος του οτι μου εβγαλε την πιστη μεχρι να γινει σωστα install, καθε μερα ανακαλυπτω και κατι καινουριο που μου την σπαει. Ηχογραφω μεσω Cubase SX και θελω να ηχογραφω το midi channel σε audio χωρις να πρεπει να το κανω export και μετα inport ως audio. Μεχρι τωρα αυτο που εκανα οταν ειχα creative sound card ηταν να πηγαινω μεσω του contro panel - audio devices  και να επιλεγω στα recordings - record what i hear, ετσι οτι παιζοταν απο τα ηχεια γραφοταν. Τωρα με την firewire δεν με αφηνει να μπω στα settings του audio και να επιλεξω record what i hear η mic η line kαι το control panel της firewire δεν μου δινει τετοια settings η εστω κατι παρομοιο.Εντωμεταξυ διαβασα και το manual και δεν βοηθησε.

anyone??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

FIREWIRE 410

Λοιπον εκτος του οτι μου εβγαλε την πιστη μεχρι να γινει σωστα install, καθε μερα ανακαλυπτω και κατι καινουριο που μου την σπαει. Ηχογραφω μεσω Cubase SX και θελω να ηχογραφω το midi channel σε audio χωρις να πρεπει να το κανω export και μετα inport ως audio. Μεχρι τωρα αυτο που εκανα οταν ειχα creative sound card ηταν να πηγαινω μεσω του contro panel - audio devices  και να επιλεγω στα recordings - record what i hear, ετσι οτι παιζοταν απο τα ηχεια γραφοταν. Τωρα με την firewire δεν με αφηνει να μπω στα settings του audio και να επιλεξω record what i hear η mic η line kαι το control panel της firewire δεν μου δινει τετοια settings η εστω κατι παρομοιο.Εντωμεταξυ διαβασα και το manual και δεν βοηθησε.

anyone??

Δηλαδή θέλεις να ηχογραφείς και τα όποια κλικ του ποντικιού ή πχ την είσοδο στο msn κάποιου... ???

Η κάρτα έχει έναν πιο επαγγελματικό προσανατολισμό και ίσως να μην βρείς αυτό που ζητάς.

Ναι και εγώ παλιά με την soundblaster μου το έκανα αυτό αλλά με το που πήρα την m-audio

ακολούθησα τον πιο επαγγελματικό τρόπο του exporting...

Μην πανικοβάλεσαι..Και να μην έχει αυτή τη δυνατότητα στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται βουνό

καθώς και κάτι το οποίο σε ξεβολεύει αλλά είναι καθαρά θέμα συνήθειας...

Με γεια την κάρτα και εύχομαι να την ευχαριστηθείς :)

Yπαρχει ενα προγραμματακι το total recorder που ηχογραφει οτι ακους απτα ηχεια σου  αλλα εγω δεν καταλαβα γιατι θες να κανεις κατι τετοιο. Στο κατω κατω οταν βαζεις ενα Midi καναλι αν ανοιξεις τον μεικτη θα δεις οτι υπαρχει αυτοματα και το audio καναλι του εκαστοτε vst.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου