ax1ss Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 θελω να βαλω ενα emg 81 (bridge) kai εναν emg 85 (neck) σε μια sg, εχει κανεις λινκς με οδηγιες και φωτογραφιες κυριως με το πως γινεται βημα προς βημα? ειναι ευκολο, μπορω να το κανω και μονος μου? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί να μην είναι εύκολο; Βγάζεις τον μαγνήτη, και ξεκολλάς τα καλώδια από τα ποτενσιόμετρα... Βάζεις τον καινούριο, και ξανακολλάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Aλλαζεις επισης και το ποτενσιομετρα... οι emg εχουν τα δικα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Προτείνω να γίνει ένα άρθρο με τους τρόπους αλλαγής μαγνητών, σε fender gibson και ibanez ε? ε? εεε? http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Aλλαζεις επισης και τα ποτενσιομετρα... οι emg εχουν τα δικα τους. πώς? οταν λες κολάς, πως με logo :)? η εχει ειδικη κόλα? ή ενώνω τα καλοδια και τα περιστρεφω? ειμαι ολιγος εως πολυ ασχετος με τα ηλεκτρονικα μιας κιθαρας MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Προτείνω να γίνει ένα άρθρο με τους τρόπους αλλαγής μαγνητών, σε fender gibson και ibanez +10000 απορώ πως δεν υπαρχει ηδη.. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Με κολητήρι και κόληση (καλάι). Αν δεν έχεις ζήτα από ένα φίλο σου να σε βοηθήσει. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ωχ..εμενα οι φιλοι μου για αλλαγη στο υψος των χορδων πανε σε μαγαζι!! οποτε δεν παιζει..κανεναw απο θεσσαλονικη προθυμος να με βοηθησει? κερναω φραπεδια ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 πώς? οταν λες κολάς, πως με logo :)? η εχει ειδικη κόλα? ή ενώνω τα καλοδια και τα περιστρεφω? ειμαι ολιγος εως πολυ ασχετος με τα ηλεκτρονικα μιας κιθαρας οπως φαινεται δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα οποτε καλυτερα να πας την κιθαρα σε καποιον που ξερει. μην κοψεις κανα πηνιο κατα λαθος και μετα κλαις τον μαγνητη σου... κριμα δεν ειναι? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Μην το αποθαρρύνετε το παιδί... όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. http://www.youtube.com/watch?v=3dkragEKSKI Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση