elavd Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος αν το έχει ξανα-ποστάρει κάποιος άλλος, αλλά όπως και να έχει, είναι ενδιαφέρον site: http://www.singlecoil.com/ Σκέφτομαι να παραγγείλω κανένα baseplate για τη strat, για πειραματισμό: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 ναι, πολύ καλό site, περιέχει και κάποια DIY αρθράκια (οδηγίες κλπ) :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Μπραβο ρε ελαβντου ωραια ιστοσελιδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Οντως πολυ ωραια η ιστοσελιδα με καποια πολυ απλα και χρησιμα κολπα ;)!!!Μια ερωτηση που μου γεννησε αυτο το site: Γινεται να παθεις ηλεκτροπληξια οταν παιζεις ηλεκτρικη κιθαρα? (αν ισχυει αυτο τοτε το επαγγελμα των ηλεκτρικων κιθαρωδων θα πρεπει να ενταχθει στα βαρεα και ανθυγειινα :P :P :P :P) (παντως για καλο και για κακο εγω δε θα ξαναπιασω την κιθαρα μεχρι να μου απαντησετε!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Ωραία πράματα φαίνεται να έχει, αλλά ψιλοακριβός, π.χ. το anti-hazard το πουλάει 4,5 ευρώ, και μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου με το μόνο κόστος ένα πυκνωτή .47/400V, 20-30 λεπτά δηλαδή. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση