korg_nikos Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Το αρχείο ανοίγει με οποιαδήποτε εφαρμογή διαβάζει midi. Αν κάποιος δεν έχει το Casio δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό. Το αρχείο προορίζεται για φόρτωμα σε Casio CZ-101 Όπως έχω δει να πωλέιται 900€ έχω δει και άνθρωπο να το αγοράζει 50$ από παζάρι στη Νέα Υόρκη σε άριστη κατάσταση Άρα ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. 'Οσο θέλει ο καθένας το πουλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα Νίκο Ε ναι ρε φίλε όσο θέλει καλά λες ,γιατί μάλλον αυτοί που λένε 900ε δεν θέλουν να το πουλήσουν η αυτοί που τα αγοράζουν τόσο, πολύ AMZA βλέπουν. :) Να σε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DRGs Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Βρειτε μου ενα cazio cz 101 αμεσως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Mέχρι πόσα λεφτά δίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DRGs Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 150e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις αλλού. Οι γνωστοί που έχω τα δίνουν με cartridge γύρω στα 450€ με 500€. Υπερεκτιμημένο ξέρω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Ψάξε και στο e-bay... ίσως φανείς πιο τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους Να και μια τιμή ακόμα που μαθαίνω μέσα σε αυτό το forum για αυτό το μηχανηματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steliosKam Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με την ερωτηση-απορια μου.nikos_korg ειδικα εσενα,με βοηθησες πολυ,να εισαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Tίποτα να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση