Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias. Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά; Προφανώς ένας Blackheart.... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 .... Κανονικά θα πρέπει κάποιος να "επιμεληθεί" και το karma μου. Θα πάρεις για 10 μέρες κάψουλες Earendil των 500mgr πρωι-μεσημέρι-βράδυ (μετά το φαγητό) και όλα θα πάνε καλά. Αν επιμείνουν τα συμπτώματα θε "επιτεθούμε"με κομπρέσσες, βεντούζες και υποκλυσμούς. Ξεχασες το αυτοματο κλυσμα. (τωρα να το βαλω το βιντεου η θα φαω καμια?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias. Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά; Προφανώς ένας Blackheart.... ΟΧΙ! (Ούφ...πάλι καλά...) ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά καλύτερος είναι ο Malmsteen ή ο SRV ?? :P ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Είθε οι λάμπες στους ενισχυτές τους να είναι πάντα matched, NOS εξαίρετης ποιότητας, ποτέ μικροφωνικές και οι ενισχυτές πάντα σε σωστό bias. Ε, πάει τελείωσε, εσύ έχεις βάλει κοριούς στο σπίτι μου. Μήπως ξέρεις να μας πεις και ποιόν ενισχυτή έχω βάλει στο μάτι και ετοιμάζω για αγορά; Προφανώς ένας Blackheart.... ΟΧΙ! (Ούφ...πάλι καλά...) ;D ;D Άσε γιατί είμαι πολύ καλά πληροφορημένος...να εδώ έχω φωτός απο την τελευταία σου παραγγελία από Thomann καθώς ο courier στην φέρνει σπίτι... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 O Laney Lionheart? Peavey Windsor? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 O Laney Lionheart? Peavey Windsor? Εσένα δε σε παίζω, έχεις σκονάκια σε pm. ;D ;D ;D :-[ :-[ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Τον εδωσα στεγνα κι ασαλιωτα!! ;D Α, και η ημερα που θα κανω ντορο για τα καρμα των ανθρωπων που εκτιμω θα ειναι η ημερα που θα φυγω απο το φορουμ... :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση