bluesmaniac Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΥΣΧΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο FENDER DELUXE HOT ROD!!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ FENDER ΣΚΙΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 = Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Το Thread ονομάστηκε Vintage Fender amps.Ο HR Deluxe δεν είναι Vintage Fender ενισχυτής. Και σταμάτα να φωνάζεις (γράφε με μικρά, όχι κεφαλαία) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesmaniac Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 fender hot rod.....πες μου που εισαι και τι κανιεις..τελος! και δεν ακουω και καμια κουβεντα! τσιτα τα γκαζια το εργαλειο! ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Σε σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ, κ μετά την SUPER περιεκτική ανάλυση του superfunk, είναι άδικο να καταστρέφεται το θέμα, από τη βλ****α του καθενός. Είναι κ ξενερωτικό αν το καλοσκεφτείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλά κι εσύ Zeppelin, μη γκρινιάζεις. Bluesmaniac, για πολλοστή φορά ποστάρεις ασυνάρτητα. Παρακαλώ συγκεντρώσου. Φιλικά, H :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spriger Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 EXΩ ΕΝΑ SUPER REVERB APO TO 85 KAI SYNEXIZV ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΥΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 85. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΣ HOT ROD DELUXE ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 fenderiarhs να πας γρήγορα νοσοκομείο για αντιτετανικό. Εμένα μια φορά με δάγκωσε ενα RAT και έπαθα μόλυνση - παραλίγο να μου κόψουν το πόδι. HAWAI 5-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση