kabamaru-x- Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 πολυ ωραιο το κομματι φιλε fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ Λάμρπο, γιάντα δεν παίρνεις την Έμιλυ ή την Χαρά να το πούνε απ' την αρχη???? Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ Λάμρπο, γιάντα δεν παίρνεις την Έμιλυ ή την Χαρά να το πούνε απ' την αρχη???? Που 'τζης? Εξ άλλου σημασία έχει να γίνει με τη φωνή της συγκεκριμένης που είναι μεταλο. ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ Λάμρπο, γιάντα δεν παίρνεις την Έμιλυ ή την Χαρά να το πούνε απ' την αρχη???? Που 'τζης? Εξ άλλου σημασία έχει να γίνει με τη φωνή της συγκεκριμένης που είναι μεταλο. ;) Ε άμα θες μέταλλο να σου φέρω το Λενιό!!! ;D Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 εμενα αν δεν μου αρεσε γιατι δεν υπαρχει συνδεση της φωνης με την μουσικη..εσυ παιζεις μεταλιες και η κοπελα τραγουδαει σαν να επαιζε μελοδικη ακουστικη και λυρα απο πισω..με λιγα λογια η φωνη δεν κολαει στις κιθαρες και το αντιστροφο Υ.Γ. αν και ειμαι μεγας fun των nightwish MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 εμενα αν δεν μου αρεσε γιατι δεν υπαρχει συνδεση της φωνης με την μουσικη..εσυ παιζεις μεταλιες και η κοπελα τραγουδαει σαν να επαιζε μελοδικη ακουστικη και λυρα απο πισω..με λιγα λογια η φωνη δεν κολαει στις κιθαρες και το αντιστροφο Υ.Γ. αν και ειμαι μεγας fun των nightwish Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λές. Όχι για να στηρίξω αυτό που έκανα, αλλα η φωνή της Κατερίνας Νιτσοπούλου είναι καθαρα metal στο στυλ Evanesence και Nightwish. Το ότι τραγουδάει πιο χαλαρά. επειδή το κομμάτι το απαιτεί στην εκτέλεση που είναι συμφωνώ. ΑΛλα η χροιά της είναι καθαρά για metal. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 η φωνή της Κατερίνας Νιτσοπούλου είναι καθαρα metal στο στυλ Evanesence και Nightwish. και για Gathering!!!! μην ξεχνιόμαστε!!! ;) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Πο πο τι ωραίο!! :-* Δύσκολη ενορχήστρωση μου φαίνεται αφού πήρες μια μπαλάντα και της άλλαξες τα φώτα(με την καλή έννοια)! Μου άρεσαν πολύ τα πλήκτρα και τα βιολιά! Το εφέ που έχεις βάλει και κόβει την φωνή στο οοο μου έμεινε πολύ έντονα. Επίσης το γρύλισμα της κιθάρας (υποθέτω) εκεί που λένε οι στίχοι κάτι για φτερά το λάτρεψα! ..Αλήθεια πόσο καιρό σου πήρε; www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Μπα.. τώρα που ξανακούω αυτό το "γρύλισμα" κάπως τρομακτικό μου φαίνεται.. ::) www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Πο πο τι ωραίο!! :-* Δύσκολη ενορχήστρωση μου φαίνεται αφού πήρες μια μπαλάντα και της άλλαξες τα φώτα(με την καλή έννοια)! Μου άρεσαν πολύ τα πλήκτρα και τα βιολιά! Το εφέ που έχεις βάλει και κόβει την φωνή στο οοο μου έμεινε πολύ έντονα. Επίσης το γρύλισμα της κιθάρας (υποθέτω) εκεί που λένε οι στίχοι κάτι για φτερά το λάτρεψα! ..Αλήθεια πόσο καιρό σου πήρε; Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι όντως της κιθάρας το γρύλισμα. Φωνάζει "όχι άλλο gain!!!!!" :P :P :P Μπα.. τώρα που ξανακούω αυτό το "γρύλισμα" κάπως τρομακτικό μου φαίνεται.. ::) Αλλα εκτός απο το γρύλισμα ακούγεται και μια κραυγή. Metal φωνητικό (το σήκωσα απο μια συλογή του computer music - μην νομίζετε ότι γκάριξα εγώ ;D) Να φέρω το original κομμάτι στα μέτρα μου (ρυθμικά, χωρίς την φωνή, equalising κλπ κλπ) μου πήρε 1 ώρα περίπου. Τα υπόλοιπα κανένα 3ωρο 4ωρο. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση