matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο!!! ;) Μου θύμισε το ύφος του Marc Ribot με τους los Cubanos Postizos Θα ήταν ωραίο να εξελιχθεί, βάζοντας κρουστά, κι άλλα όργανα για συνοδεία κλπ. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο, είναι ότι και οι 2 κιθάρες (Left, Right) είχαν τον ίδιο μουντό ήχο. Ίσως θα έπρεπε μια από τις να είναι πιο "διαυγής"... Elavd με σκλαβώνετε, με τα καλά σας λόγια! O Marc ειναι ένας απο τους 3 αγαπημένους μου μουσικους! :) (αν δεν τα έχεις ακούσει ηδη , ψάξε αυτά που έχει κάνει με το φοβερό και τρομερό τριο του , τους Ceramic Dog!!) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Η κιθάρα είναι μια Hagstom HJ 500, καρφι στο λαιν ιν Που σε αδερφέ μου.Ετσι μουντίλες φούλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 H Hagstrom ειναι πολυ πολυ καλή...την αγάπησα πολύ γρήγορα...and she's been kind to me too... Ένας neck μαγνήτης, τί άλλο να ζητήσει κανείς απο μια hollow? :) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Το νοιώθω και γώ το πόσο καλή είναι.Της κάνω έρωτα κά8ε μέρα και αυτή δε λέει όχι.Μου ανοίγει τα volume και γώ μπάινω μέσ' της ταστιέρα για ώρες. :P Πάντως την ιδέα φτιάξτην μην το αφήνεις το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Καλο με μουσικοτητα. Αφηνει ωραια γευση στον ουρανισκο για αρκετη ωρα μετα την ακροαση. Γι'αυτο δεν ειναι η μουσικη αλλωστε? για τη "γευση" που σου δινει. Αλλωτε να τα σπας και αλλωτε να χουζουρευεις. ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Θενκ γιου ντελτα66, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες...το θέμα είναι να "χτυπάει μια χορδή" μέσα μας η μουσική... :) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση