matawan Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 ο τιτλος τα λεει ολα :) everybody does it, so i'll do it too... http://www.box.net/shared/yjdl4h6w4k It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 εμενα μ αρεσε :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 κι εμένα!! ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 ειναι μια ιδέα, περισσοτερο προχειρη καταγραφή, αλλά είπα να το ριξω, για να δω αντιδράσεις :) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία σκαφίδα ρε.Σενιάρισε το ολόκληρο και δώστο πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 μπραβο φιλε.πολυ τα γουσταρω αυτα fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Thank you guys, δεν περίμενα οτι θα σχολιάσει κανείς, για να είμαι ειλικρινής! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία η ιδέα σου, πολύ desafinado κι έτσι :) Προχώρα την όμως, γιατί όπως ξέρεις το καλό τραγούδι από την καλή ιδέα απέχει έτη φωτός :) Αξίζει την προσοχή σου πάτνως ;) BTW, τι κιθάρα κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο!!! ;) Μου θύμισε το ύφος του Marc Ribot με τους los Cubanos Postizos: Θα ήταν ωραίο να εξελιχθεί, βάζοντας κρουστά, κι άλλα όργανα για συνοδεία κλπ. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο, είναι ότι και οι 2 κιθάρες (Left, Right) είχαν τον ίδιο μουντό ήχο. Ίσως θα έπρεπε μια από τις να είναι πιο "διαυγής"... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Η κιθάρα είναι μια Hagstom HJ 500, καρφι στο λαιν ιν του μακ. Μονο λίγο παν L-R και λιγο ριβερμπ...Χρειάζομαι μία αξιοπρεπή κάρτα ήχου και επιπλέον ενα mic...αν θέλω να κάνω μία υποτυπωδώς αξιοπρεπή παραγωγή...μέχρι να τα αποκτήσω θα κάνω lo-fi nuggets :P It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση