amorphosynth Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ http://rapidshare.com/files/94458411/SOTW.mp3.html αλλά please please μη με κράξετε για τα λάθη στο παίξιμο(δεν είμαι κιθαρίστας-όσο κι αν το παίζω) κυρίως για τον ήχο-παραγωγή θα παρακαλούσα θερμά για μια γνώμη Thanx!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Θα εχεις δυσκολο εργο στο να λαβεις σχολια νομιζω.....οχι γιατι το κομματι ειναι κατι σπουδαιο (το αντιθετο κατα την ταπεινη μου αποψη......ο ορισμος του pompous rock) αλλα για τον απλουστατο λογο οτι ποιος θελει να ακουσει την 69999999999999998689687687699999999999999999 εκτελεση του?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγω παντως το ακουσα και μια χαρα ειναι και το παιξιμο σου ως μη κιθαριστας(πολυ ψηφιακιλα ομως.......)....για την παραγωγη ας μιλησουν αλλοι αρμοδιοτεροι 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 αν γινόταν να γλιτώναμε και το download απτο rapidshare θα ήταν ακόμη καλύτερα :( το ξέρω πως τα θέλω στο πιάτο και μασημένα…sorry προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 εμενα μου αρεσε αν και θα το προτιμουσα λιγο πιο γρηγορο fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 αν γινόταν να γλιτώναμε και το download απτο rapidshare θα ήταν ακόμη καλύτερα :( το ξέρω πως τα θέλω στο πιάτο και μασημένα…sorry Πράγματι, για πολλούς λόγους, καλύτερα τα clips να ανεβαίνουν σαν συνημμένα. :) Ωραίο το κομμάτι amorphosynth, δικό σου είναι? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο το κομμάτι amorphosynth, δικό σου είναι? :P δικο μου ειναι και ο amorphosynth το εκανε διασκευη ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 αν γινόταν να γλιτώναμε και το download απτο rapidshare θα ήταν ακόμη καλύτερα :( το ξέρω πως τα θέλω στο πιάτο και μασημένα…sorry Πράγματι, για πολλούς λόγους, καλύτερα τα clips να ανεβαίνουν σαν συνημμένα. :) Ωραίο το κομμάτι amorphosynth, δικό σου είναι? :P Επιτρέψτε μου να συστηθώ:Ριχάρδος Μαυροκιαλλος(translate in english)-Δικό μου είναι το έγραψα χθες και νομίζω ότι έιναι XIT και ΣΟΥΞΕ μαζί :D :D προσπάθησα να κάνω επισύναψη στο post αλλά έλα που έχει ελάχιστα μεγαλύτερο μέγεθος από τo προβλεπόμενο(δυστυχώς μόνο το κομμάτι)-6 και κάτι MB Και δυστυχώς αυτός δεν είναι ο συγκεκριμένος Η/Υ που έχω τα προγράμματα για να το ανοίξω και να το κοντύνω(γι'αυτό και το έβαλα στο rapidshare σορρυ)-[το box net που χρησιμοποιείται πολύ εδώ μέσα έχει κάτι trial περιόδους 14 ημερών] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση